For 8.-9. klasse har det været en uge med masser af terminsprøver på programmet. De har været oppe i alle skriftlige fag. Salen har været omdannet til prøvelokale og har derfor været lukket for idrætsundervisningen og klubben i fritiden. 1. klasse har haft klasselæreruge i den sammenhæng, da deres lokale er placeret lige op til salen og det var næsten at forlange for meget, at de intet måtte sige en hel uge. De blev derfor rykket over i hvid bygning og har lavet mange anderledes ting. De har bl.a. været i Legeland i Svendborg, på Brandts Klædefabrik i Odense til Sanseudstilling og har lavet mad. Eleverne i gul bygning har været rigtig gode til at give 8.-9. klasse ro til at tænke. Så stor tak til alle for indsatsen.

tur 1 klasse

Nu venter en "normal" uge - dog har 8.-9. klasse projektopgave i kommende uge, så helt normal er den vist alligevel ikke...

Fastelavnsfesten nærmer sig

Nu er der kun snart en uge til at få styr på årets udklædning til fastelavnsfesten. Vi afholder fastelavn mandag den 11. februar fra 8.15-12.00. Børnene har fået sedler med hjem i postmappen. Der er klub for børn, der er tilmeldt klubben fra kl. 12.00.

Farvel og tak til Morten i klubben og Tina på kontoret

Torsdag og fredag stoppede hhv. Morten og Tina på skolen. De har nu afsluttet deres forløb hos os og vi ønsker dem held og lykke videre frem i livet. Stor tak for jeres indsats på Gislev Friskole.

Nyt fra klubben

Fre. d. 15

Fre d. 1

Vi laver fastelavnsmasker i uge 6

Vi glæder os til i næste uge så vi kan bruge salen igen, der er blevet spillet rigtig mange spil, især alle de nye spil, i den sidste uges tid. Så ønsker vi Morten held og lykke, Morten stoppede hos os fredag d. 1. feb.

Vi går ud hvis vejret tillader det, så husk tøj med efter vejret, også skiftetøj.

De børn som er tilmeldt i vinterferien får nærmere besked.

Tilmelding til sommerferien bliver hængt op i løbet af næste uge, husk at skrive på, hvis vi ingenting hører, regner vi med barnet har fri. Husk klippekortsbørn skal der afregnes for med det samme

Forældremøde i 4.-5. klasse
Onsdag den 6. februar 2013 er der indkaldt til forældremøde i 4.-5. klasse kl. 19.00. Det bliver afholdt i musiklokalet/glasgangen. Vel mødt! .

Projektopgave for uge 8.-9. klasse

Hele uge 6 skal 8.-9. klasse arbejde med årets projektopgave. Det betyder, at Gitte og Peter er blevet "fritaget" for undervisning i andre klasse end 8.-9. klasse. Der er sat andre lærere på deres timer i klasserne. Projektopgaven bliver fremlagt torsdag i uge 7.