8.-9. klasse har haft travlt med deres projektopgave. Det har betydet skemaændringer, da Gitte og Peter har været vejledere for de unge mennesker og derfor har haft alle timer hos 8.-9. klasse i den forgangne uge.

3.-4.-5. klasse har haft travlt med at skrive deres fagbøger færdige og de kan snart opleves på Ringe Bibliotek, hvor de bliver udstillet i en periode!

Vi er i fuld gang med at lære sange til årets musical: Hobbitten. Børnene har fået valgsedler med hjem og de skal afleveres senest TIRSDAG til enten Anette, Mette eller klasselæreren!

Ellers har det været en "normal" uge med almindelige timer på programmet. Vi har fået mange nyttige oplysninger i den forgangne uge, hvor 4.-5. klasse har stået for morgensang.

Vidste I f.eks. at verdens mindste frø kan være i et fingerbøl?  Eller at uanset hvor højt du råber på planeten Merkur, så kan din stemme ikke høres fordi lyd ikke kan bevæge sig der? Og at en struds´ øje er større end dens hjerne?

Derudover har vi også hørt om ord, der er i fare for at blive slettet fra den danske sprogskat, fordi de ikke bliver brugt; vi har hørt om bl.a. KNARVORN, OBSTERNASTIGT og DORSK. Vi opfordrer til at de ord bliver brugt i rette sammenhænge, så de ikke forsvinder fra ordskatten!

Gislev Friskoles morgensange er altid garant for glade børn, gode sange og masser af viden, som du ikke vidste at du manglede... ;0)

Fastelavnsfest mandag den 11. februar 2013

Skolen fejrer fastelavnsfest "som vi plejer" med cat walk, tøndeslagning, fastelavnsbolle-spisning, lidt underholdning. Vi møder 8.15 og har fri 12.00. Børn, der er tilmeldt klubben kan blive passe i klubben fra 12 - vi andre går hjem kl. 12.00. Forældre er meget velkomne og meget gerne udklædt!

Aflevering af biblioteksbøger

Vi vil gerne have afleveret alle bøger lånt fra offentlige biblioteket fredag inden ferien, så vi beder om, at I leder godt igennem tasker og andre steder, hvor bøger kan gemme sig... og afleverer biblioteksbøger til Mette SENEST TORSDAG i næste uge.  Bøgerne er meget forskellige i størrelse og tykkelse! TAK!

Vikardækning i uge 7

Margit har smugstartet på vinterferien og er draget til Indien allerede i går lørdag. Det betyder,at Margits timer i næste uge bliver læst af Kamilla og andre lærere.

På fredag har 8.-9. klasse samt Peter og Gitte en fridag, da de fremlægger projektopgave torsdag aften! Fredag er der lavet vikardækning for Gitte og Peters timer i andre klasser.