Vi har haft første uge efter ferien. 8. klasse har været i brobygning, hvor de har snuset til forskellige ungdomsuddannelser i hhv. Ringe og Svendborg. 9. klasse har været i praktik i den forgangne uge. Der er blevet sunget sange til morgensang fra årets teaterstykke. Manuskripter er udleveret til skuespillerne og de er forhåbentlig allerede i fuld gang med at øve på replikkerne. På mandag den 11. marts sættes scenen op og den 12. marts starter vores teateruger. Der er skolegang fra 8.15-13.45 hver dag. Dog er fredag EFTER forestillingen kun til kl. 12.00. Det er samtidig dagen før påskeferien!

4.-5. klasse har haft klasselærerdage. Der er lavet forskellige ting, vi har lavet forskellige samarbejdsøvelser, arbejdet med hvad der gør hver enkelt glad, været på tur til Svømmeland og Legeland i Svendborg samt lavet mad. Det har været nogle rigtig gode dage.

Fredag fyrede både 2. og 3. klasse den af til fredag før fri. Der blev spillet 2 danske numre - et med Trine Dyrholm og et med Ankerstjerne.

Efterlysning til teaterugerne

Vi er begyndt at overveje, hvilke ting vi mangler til vores teaterdage. Her kommer listen over ting, som vi håber I kan hjælpe os med...

1. elektrikerrør - som skal bruges at lave tønder af
  2. legemad (det leveres tilbage igen efter brug, hvis der er skrevet navn på)
  3. gamle sække, som vi kan sy om til rygsække til dværgene og Bilbo - det kan også være groft stof i brune nuancer
  4. "guld"pokal - den leveres tilbage igen efter brug
  5. vandrestokke (med navn leveres de retur igen)
  6. langpibe til Bilbo - leveres retur efter brug
  7. keramikkander og keramikkrus (leveres retur efter brug)
  8. maling - der skal bruges til at grunde kulisserne med - gerne i hvid!
  9. podie/lille stillads/sceneborde, som skal bruges til en "ekstra" scene ude i salen
  10. stofrester modtager vi med kyshånd

forhånd tak for hjælpen.

Kontakt Katrine, Mette eller Anette, hvis du kan hjælpe med ting til teaterstykket og gerne så hurtigt som muligt! TAK

Nyt fra klubben

Ons d. 27

Tors d. 14

Fre. d. 15

I marts måned vil vi lave påskeklip og lave pompom-kyllinger.

Vi går ud hvis vejret tillader det, så husk tøj med efter vejret, også skiftetøj.

De børn som er tilmeldt i påske-dagene får nærmere besked.

ALLERSIDSTE chance for sommerferietilmelding på mandag d. 4. marts, ingen krydser = ingen pasning.

Husk vi sætter personale på efter hvor mange børn der er meldt til.

Lærere på kursus i kommende uge

Mandag skal Mette og Søren på kursus i skemalægningsprogrammet Tabulex. Det bliver afholdt på skolen og betyder skemaændringer fra 10.30 og resten af dagen. Der er sat vikar på Sørens timer indtil 12.00. 6. klasse får fri kl. 12 på mandag. Der er også sat vikar på Mettes time fra 11.30-12.00.

Mettes støttetimer er aflyst på mandag - både fra 10.30-11.30, fra 12.10-12.40 og 12.55-13.45.

Skolehjemsamtaler i 8.-9. klasse

Der afholdes samtaler i 8.-9. klasse i næste uge. Der er udsendt program med tider.