Ugen der gik - Uge 10

logo

Ugens oplevelser

Vi har haft en uge, hvor vi har øvet sangene til næste uges teaterprojekt til morgensang. Det er fedt at opleve "taget" løfte sig, når der synges med de iørefaldende vers i sangene. Børn har lavet skitser til teaterkulisserne og der er blevet samlet ting sammen til stykket. TAK for det vi har modtaget indtil nu - vi modtager stadig gerne. Se nedenfor...

 

Ligeledes har der været afholdt samtaler i 8.-9. klasse i den forgangne uge.

 

Efterlysning til teaterugerne

Vi er begyndt at overveje, hvilke ting vi mangler til vores teaterdage. Her kommer listen over ting, som vi håber I kan hjælpe os med...

 

  1. elektrikerrør - som skal bruges at lave tønder af
  2. legemad (det leveres tilbage igen efter brug, hvis der er skrevet navn på)
  3. gamle sække, som vi kan sy om til rygsække til dværgene og Bilbo - det kan også være groft stof i brune nuancer
  4. "guld"pokal - den leveres tilbage igen efter brug
  5. vandrestokke (med navn leveres de retur igen)
  6. langpibe til Bilbo - leveres retur efter brug
  7. keramikkander og keramikkrus (leveres retur efter brug)
  8. maling - der skal bruges til at grunde kulisserne med - gerne i hvid!
  9. podie/lille stillads/sceneborde, som skal bruges til en "ekstra" scene ude i salen
  10. stofrester modtager vi med kyshånd

 

På forhånd tak for hjælpen.

Kontakt Katrine, Mette eller Anette, hvis du kan hjælpe med ting til teaterstykket og gerne så hurtigt som muligt! TAK

 

 

 

Ugen der kommer – uge 11

  

Teateruger 11 og 12 

Mandag bliver der sat scene op i salen til teaterugerne. Det er Steffen og nogle af de større elever, der bygger scenen. Vi har et hold, der har gjort det flere år i træk og det er efterhånden blevet et arbejde, der klares hurtigt. Tirsdag morgen starter vi 8.15 med morgensang i musik og derefter går vi ud i de forskellige værksteder.

Skuespillerne er i salen, musik og kor i musiklokalet, udsmykning er i 2.-3. klasse, kulisseværkstedet i hvid bygning hhv. udestue og 6.-7. klasse, lys og lyd er i pædagogisk værksted og mødelokalet i hvid bygning og kostumeværkstedet i 8.-9. klasse.

 

Vi arbejder hver dag fra 8.15-13.45. Husk en god madpakke til hele dagen. Det er vigtigt at børnene har tøj på efter hvor de er: i kulisseværkstedet er det en god ide med arbejdstøj, da der arbejdes med både maling og andre ting, der kan svine - altså er det en god ide IKKE at have det SIDSTE NYE TØJ på.

 

Når et så stort projekt skal forberedes, kan der blive pauser. Her er det en god ide at tage noget med, som der kan arbejdes i. Det kan være frilæsningsbog, kryds og tværs, Rema/Pirana matematikhæfter, ekstra hæfter i dansk eller hvad der nu kan laves noget i.

 

Tirsdag morgen forventes det, at skuespillerne KAN ALLE REPLIKKER, så vi starter "lige på"  uden manuskripter på scenen...

 

 

 

Husk nyhedsbrevet ikke altid udkommer – men hvis der kommer et nyheds-brev, så kommer det i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: