Ugen der gik - Uge 12

logo

Ugens oplevelser

Små 14 dages arbejde kulminerede med generalprøve kl. 9.30 torsdag formiddag. Brugere fra Palleshave, støttekredsmedlemmer, bedsteforældre, børn fra både Snurretoppen og Solstrålen samt skuespillets musikalske skaber Tommy Hovgård. Det var en god forestilling - heldigvis med et par småfejl, så det skulle blive endnu bedre om aftenen. Generalprøven var den hurtigste gennemspilning - første del 45 min og ca. 30 min efter pausen. Noget af en fremgang fra de 6 timer som det tog at spille stykket tirsdag...

 

Torsdag aften kl. 19 åbnede vi dørene for forældre, søskende, bedsteforældre og gamle elever. Tidsrekorden blev igen slået. Det blev et brag af en forestilling - røg, magiske forsvindinger, fantastisk musik, fantastiske skuespillere, super flotte og kreative kostumer og ditto kulisser! Udsmykningen på gangene var helt i top! Kort sagt: Alt gik op i en højere enhed...
 

 

Vi takker for det lækre mad, der ventede til pausen. Det var godt at have noget at styrke sig på. Billeder kommer på hjemmesiden snarest. 

 

Fredag stod i oprydningens tegn. Eleverne i gul bygning måtte møde kl. 9.00 og så var der evaluering og arbejde i klasserne. De store elever ryddede op. Scenen blev stående, da vi fik besøg af Ærø Efterskole. De spillede et brag af en koncert fra 11.15-12.15. Der var igen røg, lysshow, diskokugler og musik i forskellige genrer. Der blev rocket igennem og det gav stående klapsalver til slut...

 

Loppemarked - søger medhjælpere... 

Lørdag den 6. april afholder vi loppemarked. I sidste uges nyhedsmail fik I en invitation til loppemarkedet. Der var mulighed for at melde sig til at hjælpe ved arrangementet i torsdags - det gav 3 tilmeldinger og tak for dem. Men det er ikke nok til et sådant arrangement. Vi håber derfor, at der er flere, der kan hjælpe ved arrangementet. Henvendelse til Jeanette (Andreas og Cecilies mor) samt Ann Kirstine (Claus og Siffs mor). Vi håber I vil bakke op og melde jer til at hjælpe! På forhånd tak!

 

Klubben April

Tirs. d. 2

 

Man d. 15

 

Ons. d. 3

 

Tirs d. 16

Ugens overraskelse

Tors d. 4

 

Ons d. 17

 

Fre. d. 5

 

Tors d. 18

 
   

Fre d. 19

 

Man d. 8

     

Tirs. d. 9

 

Man d. 22

 

Ons. d. 10

Ugens overraskelse

Tirs d. 23

 

Tors d. 11

 

Ons d. 24

 

Fre. d. 12

 

Tors d. 25

 
   

Fre d. 26

St. bededag - lukket

 

I april måned står det hele forhåbentlig i forårets tegn, vi vil være ude f.eks spille rundbold, lave forårsklip og lign.

 

Torsdag d. 16. maj tager vi til egeskov og vi håber nogen vil hjælpe os med at køre dertil og hjem igen. Tirsdag d. 28. maj vil vi gerne med til en legefestival for sfo’er i Ringe, og mangler også her frivillige til at køre.

 

Vi vil minde om at klippekortsbørn senest bliver meldt til hverdagen inden kl. 16.30, af hensyn til eftermiddagsmaden.

 

God påske fra Klubben

 

 

Ugen der kommer – uge 13

  

I ønskes alle en rigtig god påske!

 

Husk nyhedsbrevet ikke altid udkommer – men hvis der kommer et nyheds-brev, så kommer det i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: