Så kom vi sandelig også gennem uge 2 under lockouten. Det går stadig godt, men det bliver dejligt, når der kommer normale tilstande på skolen igen og alle lærere og elever møder på arbejde igen. Der er en del logistik, der skal gå op i en højere enhed for at få alle ender til at nå sammen.

I 2.-3. klasse har de gang i en masse læringsspil i matematik - her er lidt billeder fra undervisningen i den forgangne uge i 2.-3. klasse.

Generalforsamlingsindkaldelse vedhæftes mailen som vedhæftet fil

Forhåbentlig har I alle modtaget indkaldelsen til generalforsamlingen i starten af sidste uge. Vi vedhæfter filen til denne udsendelse, så vi er sikre på, at ALLE har modtaget den. Vel mødt!

Ingen mælk under lockouten

Som I nok har opdaget, så bliver der ikke udleveret mælk under lockouten. Der vil blive en refusion af den manglende levering, når lockouten er overstået.

Skemaer under lockouten er sendt på mail

I lørdags er der udsendt pr. mail skemaerne for kommende uge. Hvis lockouten afblæses, så træder de normale skemaer naturligvis i kraft. Som i sidste uge er det ok, at børnene møder senere eller går tidligere hjem, når der på skemaerne står TILSYN. Det forventes, at eleverne møder op til timer med lærere, der er på skolen. På skemaet er de timer farvet orange.

8.-9. klasse  på tur til Berlin

2 forældre er trådt til, så 8.-9. klasse kan komme på tur trods lockouten. Vi ønsker jer alle en rigtig god tur og håber at se lidt tekst og billeder fra turen i et senere nyhedsbrev.

Kreaskift for 4.-5. klasse

På onsdag er det skiftedag for 4.-5. klasse i Krea. Fra onsdag står den på hjemkundskab og det løber indtil sommerferien. Husk elastik til pigerne med langt hår, husk INGEN neglelak! Vi bruger naturligvis det forklæde du har syet - har du ikke syet et, så medbring et hjemmefra. Vi arbejder sandsynligvis til 13.30 hver gang...