Så kom vi sandelig også gennem uge 3 under lockouten. 8.-9. klasse kom også af sted på deres lejrtur - dog blev det uden "indblanden" fra skolen, da 2 forældre meldte sig til at tage med på turen. Tusind tak til jer forældre! Vi håber I havde en god tur!

6.-7. klasse har som et af de få fag hjemkundskab og torsdag blev der lavet lækker hjemmelavet pasta, pasta bolognese og trifli.

Information vedr.  Peter Ladefoged

Skolen har valgt ikke at forlænge Peter Ladefogeds tidbegrænsede kontrakt, hvorfor samarbejdet stopper den 30. juni 2013.

Dette er meddelt Peter og han er i skrivende stund sygemeldt. Timerne i børnehaveklassen mandag dækkes af Kamilla Bæk og resten af Peters timer læses af vores tilkaldevikar Anita Bonven.

Husk Generalforsamling torsdag i næste uge

Klubben

Klubben besøger Egeskov torsdag d. 2. maj, vi mangler hjælp til at køre fra skolen kl. 12.00 til Egeskov og fra Egeskov til skolen kl. 15.40. Vi er tilbage på skolen igen kl. 16.00. Kontakt personalet i Klubben hvis I kan hjælpe med at køre. Vi vil gerne at klippekortsbørn meldes hurtigt til denne dag så vi kan se hvor mange biler vi skal bruge.

Husk at melde Klippekortsbørn til senest dagen inden kl. 16.30, så vi kan beregne mad.

Ang. legeaftaler: Vi henstiller til at børnene aftaler legeaftaler dagen inden, der er mange som ringer til forældre og andre forældre også fra egne tlf, det er svært at styre. Vi vil meget gerne vide hvis i ikke ønsker at blive ringet op omkring legeaftaler.

Efterlysning af bibliteksbøger

Følgende bøger er der kommet en rykker på, så vi beder om, at I leder hjemme på værelserne. Det er højst sandsynligt elever i gul bygning, der har lånt dem, men det kan ikke udelukkes, at elever fra hvid bygning har lånt bøger. Bøgerne skal afleveres til Mette så hurtigt som muligt. På forhånd tak!

Jensen, : Spøgelsesvognen

Ottesen,: Enya 1-6

Solvang,: Sam et lam

Mølbak, : Po og Py

Jensen, : GPS-morder

Jensen, : De forsvundne børn

Sonne, G: Malte og Tot leger

Einspor,: Max Skræk. Bind 1 : Mere levende

Gotthard: Katla & Knøs. Bind 1 : Kongens ha

45.6     Faurby, : Sverige

91.151   Byrjalse: Stenalderen

Eilstrup: Mig - og fyrene

55.5     Bering, : Istidens dyr og mennesker

62.62    Østergaa: Våben

62.726   Oxlade, : Motorcykler

Skemaer under lockouten er sendt på mail

Skema for kommende uge bliver udsendt på mail i morgen søndag. Hvis lockouten afblæses, så træder de normale skemaer naturligvis i kraft. Som i sidste uge er det ok, at børnene møder senere eller går tidligere hjem, når der på skemaerne står TILSYN. Det forventes, at eleverne møder op til timer med lærere, der er på skolen. På skemaet er de timer farvet orange.

Skolepatruljetur til Legoland tirsdag den 23. april 2013

Som tidligere år inviterer politiet skolepatruljen til Legoland. Trods lockouten kommer eleverne på Gislev Friskole af sted. Margit tager med patruljen. De kører fra skolen 8.10 og skal møde op kl. 8.00 tirsdag morgen. Der bliver sendt mail ud til de elever, der er/har stået patrulje i 2012/2013. Det bliver nok først i løbet af søndagen det sker.