4. uge med lockout er nu snart gået, og det blev også den sidste uge uden alle elever og lærere på skolen. Torsdag kom regeringsindgrebet, og det betyder, at alle møder ind mandag morgen til normalt skema

Torsdag aften afholdt skolen ordinær generalforsamling og en flok forældre mødte op til årets generalforsamling. Formanden aflagde bestyrelsens beretning, og 2012 gav et overskud på 160.234 kr, mod 34.000 året før. Margit aflagde ligeledes beretning og det samme gjorde skolens tilsynsførende, Michael Nielsen. Michael gjorde det dog ikke personligt pga. sygdom, men en fra bestyrelsen aflagde beretningen på hans vegne. Læs mere om konstitueringen i næste punkt.

Generalforsamlingen:
Ulrich havde forud for generalforsamlingen meddelt bestyrelsen, at han ikke kandiderede til formandsposten, hvorfor Ulrich er udtrådt af bestyrelsen umiddelbart efter generalforsamlingen.

Bestyrelsen har konstitueret sig som følgende:
Formand: Ann Kirstine Jørgensen (mor til Siff i 3. kl. og Claus i bh. kl.)
Næstformand: Louise Oldenburg (mor til Maria i 4. kl.)
Kasserer: Klaus Larsen (far til Christian i bh. kl.)
Sekretær: Hanne Lund Madsen (mor til Maja i 5. kl)

Bestyrelsesmedlemmer:
Troels Detlefsen (far til Rasmus i 3. kl. og Louise i 1. kl.)
Jeanette Terndrup (mor til Cecilie i 2. kl. og Andreas i 1. kl)
Jeanette Andersen (mor til Kirstine i 2. kl.)
Jan Christiansen (far til Maia i 5. kl. og Mike i 2. kl.)
Martin Madsen (far til Lasse i bh. kl.)

Suppleant 1: Krestine Høgh (mor til Freja i 6. kl. og Ditte i 7. kl.)

Suppleant 2: Trine Nielsen (mor til Mikkel i 1. kl.)

Klubben

Klubben besøger Egeskov torsdag d. 2. maj, hvis vi kan skaffe biler til transporten. Husk børnene først er tilbage på skolen efter 16.00. Husk en lille taske med 1 flaske vand og evt. lidt mad. Klubben tager eftermiddagsmad med.

Efterlysning af bibliteksbøger

Vi bringer efterlysningen endnu en gang. Der er dukket nogle bøger op i ugens løb, men vi mangler stadig lidt bøger.. Led derfor venligst endnu en gang hjemme. Bøgerne skal afleveres til Mette så hurtigt som muligt. På forhånd tak!

Solvang,: Sam et lam

Mølbak, : Po og Py

Jensen, : GPS-morder

Sonne, G: Malte og Tot leger

45.6     Faurby, : Sverige

91.151   Byrjalsen: Stenalderen

55.5     Bering : Istidens dyr og mennesker

62.62    Østergaard: Våben

62.726   Oxlade, : Motorcykler

Invitation til Rundbold på Gislev Friskole

Vedhæftet er en fil, hvor der inviteres til rundbold mandag den 29. april kl. 18.30 på plænen ved Gislev Friskole.

Udsættelse af folkeskolens afgangsprøver

9. klasse skulle efter planen have startet de skriftlige prøver torsdag den 2. maj, men pga. lockouten blev de udsat. Der er nu lavet en ny plan for prøverne. Vi kan endnu ikke offentliggøre, hvilke fag eleverne har fået udtrukket som prøvefag, men skriver planen for samtlige datoer med skriftlige prøver. Vi vender tilbage, når vi må offentliggøre udtræksfagene:

Mandag den 13. maj

kl. 9.00-12.30 Dansk, skriftlig fremstilling FSA

Tirsdag den 14. maj

Biologi udtræksfag FSA

Onsdag den 15. maj

Geografi udtræksfag FSA

Torsdag den 16. maj

kl. 9.00-10.00 Matematiske færdigheder FSA

kl. 10.00-13.00 Matematisk problemløsning FSA

Fredag den 17. maj

kl. 9.00-10.00 Dansk, retskrivning FSA

kl. 10.00-10.30 Dansk, læsning FSA

Tirsdag den 21. maj

kl. 9.00-12.00 Engelsk udtræksfag FSA

Onsdag den 22. maj

kl. 9.00-12.00 Tysk udtræksfag FSA

De mundtlige prøver afholdes som planlagt fra 3. juni. Nærmere plan følger også her senere.

Mælkelevering igen fra onsdag den 1. maj 2013

Mejeriernes Skolemælksordning har meddelt, at der igen kan leveres skolemælk fra onsdag den 1. maj 2013. De meddeler også at der bliver tilbagebetalt for den mælk, som ikke blev leveret under lockouten. Det kan dog tage lidt tid før udbetalingen er klar. De beder om forståelse.

Kjeld Fredens gæster Midtfyn mandag den 27. maj 2013

Vi har i samarbejde med andre friskoler inviteret hjerneforsker til et foredrag på Ryslinge Friskole. Vi vedhæfter invitation til foredraget. Vi håber mange møder op.

Vi ser frem til en "normal" uge for alle skolens elever og ansatte!

Husk rundboldturnering mandag den 29. april 2013!

Rundbold

Kjeld Fredens