Allerførst endnu en gang til lykke med konfirmationen til eleverne i 7. klasse. De startede ugen med at have fri for at tage på Blå mandag. I år gik turen til Lalandia i Billund. Vi har hørt, at de havde 2 gode dage!

Vi har haft en kort og næsten normal uge. Mette har haft fri for at lægge skema. I skrivende stund er det desværre ikke helt gået op endnu, men der arbejdes på sagen. 9. har måske mærket begyndende sommerfugle i maven. For mandag kl. 9.00 starter folkeskolens skriftlige afgangsprøver! Det betyder også at salen er lukket i den kommende uge.

Efterlysning af bibliteksbøger

Vi bringer efterlysningen endnu en gang. Listen er skrumpet, men vi mangler stadig lidt bøger.. Led derfor venligst endnu en gang hjemme. Bøgerne skal afleveres til Mette så hurtigt som muligt. På forhånd tak!

Solvang,: Sam et lam

Mølbak, : Po og Py

Jensen, : GPS-morder

Sonne, G: Malte og Tot leger

45.6     Faurby, : Sverige

Sundhedsplejerske aflyst torsdag den 16. maj

Pga. sygdom er undersøgelserne torsdag den 16. maj aflyst.

Husk tilmelding til arbejdsdag

I sidste uge fik I en invitation til arbejdsdag torsdag den 23. maj 2013 på skolen. Husk at melde til, da der skal laves mad til alle deltagere.

Rundboldturnering igen tirsdag den 21. maj fra 18.30-19.30

Tag naboen under armen, medbring kaffe/the. Vi spiller igen rundbold på plænen ved Gislev Friskole tirsdag den 21. maj fra 18.30-19.30.

Plan for folkeskolens afgangsprøver

Mandag den 13. maj

kl. 9.00-12.30 Dansk, skriftlig fremstilling FSA

Torsdag den 16. maj

kl. 9.00-10.00 Matematiske færdigheder FSA

kl. 10.00-13.00 Matematisk problemløsning FSA

Fredag den 17. maj

kl. 9.00-10.00 Dansk, retskrivning FSA

kl. 10.00-10.30 Dansk, læsning FSA

Kjeld Fredens gæster Midtfyn mandag den 27. maj 2013

Vi har i samarbejde med andre friskoler inviteret hjerneforsker Kjeld Fredens til et foredrag på Ryslinge Friskole. Vi vedhæfter invitation til foredraget. Vi håber mange møder op.

Fravær pga. afgangsprøver og kursus

Mandag er Mette tilsynsførende i salen under prøven, så derfor er der sat vikar på de fleste af Mettes timer. Desværre er støttetimer aflyst mandag.

Torsdag og fredag er Margit og Mette på kursus. Derfor er der sat vikarer på. Derudover er der også prøver for 9. klasse, så vi har været så heldige at 2 forældre: Marianne Juhl Kristensen og Sarah Vang Larsen har sagt ja til at hjælpe som tilsynsførende i salen.

8. klasse har hjemkundskab torsdag og fredag med Marianne. Der er lavet planer for timerne.

Arbejdsdag 2013

Kjeld Fredens