Så lykkedes det at få afviklet 9. klasses skriftlige afgangsprøver. Mandag, torsdag og fredag "svedte" 9. klasserne i salen og fik klaret dansk stil, diktat og læseprøve samt færdighedsregning og problemløsning. Nu går det et stykke tid før de igen skal til prøve.

Torsdag og fredag har 8. klasse haft 2 madlavningsdage med Marianne Juhl. De har lavet forskellige menuer og startede faktisk torsdagen op med en gang "vinder-menu" fra McDonalds. Marianne var så heldig at vinde en gang morgenmenu fra McDonalds, så der blev spist bolle med ost og skinke.

Fredag lød jazzmusikken ud fra salen. Pindemadderne var linet op og det samme var mælkebøttesaften. På væggene hang bhkl., 1., 2., 3. klasses kunstværker. Det var en meget flot udstilling med et pænt besøgstal, så det er vist ikke sidste gang vi prøver dette. Tak for indsatsen til både eleverne og Katrine. Se billeder på forsiden af vores hjemmeside.

Derudover har det været en uge, hvor Margit og Mette har været på skoleårets planlægning. Der har været arbejdet med næste års kalender, skemafinpudsning og div. beregninger. Vi melder ud, så snart det er helt færdigt.

Husk tilmelding til arbejdsdag

I sidste uge fik I en invitation til arbejdsdag torsdag den 23. maj 2013 på skolen. Husk at melde til, da der skal laves mad til alle deltagere.

Rundboldturnering igen tirsdag den 21. maj fra 18.30-19.30

Tag naboen under armen, medbring kaffe/the. Vi spiller igen rundbold på plænen ved Gislev Friskole tirsdag den 21. maj fra 18.30-19.30.

Nyt fra klubben

Tirsdag d. 28. maj tager vi til Ringe Midtfynscenter hvor der bliver afholdt idræt/legefestival for sfo'er i Faaborg Midtfyn Kommune, vi kører kl. 12,30 og mangler hjælp til kørsel dertil og derfra kl. 16.00. Man må gerne hente sit barn i Ringe, giv personalet i Klubben besked hvis I gør dette, så vi ved hvor mange biler vi skal bruge. Ligeledes vil vi gerne vide besked hurtigst muligt for klippekortsbørn.
Idræt/legefestivalen har mange spændende legeaktiviteter som børnene har fri mulighed for at prøve. Aktiviteterne kunne være mooncar, hoppepude, fodbold, keglespil, rundbold o.lign.
Husk denne dag en lille taske med madpakke og drikkedunk til eftermiddagen vi har ikke eftermiddagsmad med denne dag

Festarrangører efterlyses

Gislev Friskole er blevet spurgt om vi vil stå for næste års pinsefest i Gislev. Vi vil derfor høre om der blandt forældrene er nogle, der vil være med til at arrangere denne fest for byen. SU så hurtigt som muligt og senest fredag den 24. maj på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På forhånd tusind tak for hjælpen!

Kjeld Fredens gæster Midtfyn mandag den 27. maj 2013

Ryslinge Friskole som er værter for Kjeld Fredens foredraget vil gerne have et cirkaantal på hvor mange vi kommer fra Gislev Friskole. Hvis du ønsker at deltage i arrangementet, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så hurtigt som muligt.

Kaffe/the og kage kan købes til rimelige priser. Ryslinge Friskoles 9. klasse står for salget og tjener penge til deres lejrskoletur.

Vi vedhæfter invitation til foredraget. Vi håber mange møder op.

Arbejdsdag 2013

Kjeld Fredens