9. klasse har i skrivende stund klaret 2 ud af 5 mundtlige prøver. 6.-7. klasse har øvet til deres "prøve" i hjemkundskab. De har selv fundet opskrifter, lavet indkøbsseddel og skulle torsdag "øve" sig i at lave de retter, de har valgt at lave. Alle 3 grupper valgte noget med kylling, men de resterende opskrifter var meget forskellige. Lige fra pande-kage-lagkage, kærnemælksdessert og til MMs pandekager. Det bliver spændende at berette fra den rigtige prøvegang om nogle uger.

Fredag aften løb årets store AMOK-disko af stablen. Det blev en dejlig aften med masser af diskomusik, røg, dans, lege, snak og hygge. Børnene havde det sjovt og der var mange forældre, der havde tilbudt deres hjælp. Stor tak til alle, der hjalp til med at gøre aftenen god. Vi håber det bliver en tilbagevendende begivenhed. Fredag før fri var fredag "konverteret" til en gang rundbold for hhv. gul - og hvid bygning. Tak for kampen!

Husk ekstraordinær generalforsamling mandag den 10. juni - derefter er der åben bestyrelsesmøde i 30 min efterfulgt af bestyrelsesmøde!

Biblioteksbøger skal afleveres SENEST onsdag den 19. juni

Alle bøger du har lånt af lærere fra andre biblioteker skal afleveres SENEST den 19. juni til Mette. Derefter bliver der tjekket div. lister. Aflever gerne før!!!

På forhånd tusind tak for hjælpen!

Fællesspisning den 25. juni i lokalsamfundet

Lokalrødderne inviterer til fællesspisning tirsdag den 25. juni. Vedhæftet er indbydelse til arrangementet. Håber mange vil støtte det gode initiativ!

Sundhedsplejerske for 7. klasse mandag den 10. juni 2013

Lejrskole for 6.-7. klasse onsdag - torsdag den 12.-13. juni

6.-7. klasse drager mod Skarø sammen med Steffen og Margit onsdag-torsdag. God tur til jer!

Lærere fraværende pga. prøver m.m.

I den kommende tid er der vikarplaner for lærere, der har fri i forbindelse med prøver, censorater, forberedelse, lejrskole, omsorgsdage.