Skoleårets sidste uge - masser af ting på programmet. Oprydning, afslutning af div. bøger, klargøring af ting til bålfesten. Møde omkring Comenius - køb Fyens Stifttidende i weekenden - for der vil være en artikel om vores projekt, farvelaften for 9. klasse onsdag aften, bålfest torsdag aften - næsten i tørvejr og endelig fredag. Fredag-før-ferie... Inden vi gik hjem fredag, havde vi indkaldt 4 til samtale til stillingen som lærer hos os fra august måned. Læs mere om det senere.

baalfest-2 600 x 450

Bålfest den 27. juni 2013

Vi afholdt årets bålfest sædvanen tro. Børnehaven havde sat pavillon op. Heksen blev sat i toppen af bålet. Hun var også som sædvanligt godt "polstret" med heksehyl. Boderne var klar. Der var alt lige fra burgere, pølsehorn, pizza, franske hotdogs, kandiserede æbler, frugtsalat med råcreme, kage, kaffe/the, sodavand/øl/vin, pandekager samt diverse "arbejdende" værksteder. Der var liv og glade dage. Bålet blev tændt - brændte fint, heksen hylede og fløj af sted. Midsommervisen blev sunget vandrende rundt om bålet, men uden musikalsk ledsagelse pga. vejret. Folk var fornuftigt iklædt regntøj og gummistøvler. Hyggelig stemning. Tak for en hyggelig aften og tak for støtten til klasserne.

Efterlysning af de sidste biblioteksbøger

Vi mangler stadig få bøger fra biblioteket. Hvis du finder bøger hjemme, så kan de afleveres på skolen i løbet af næste uge. Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så aftaler vi nærmere.

Hovedrengøring 2013

Vedhæftet til nyhedsbrevet er oversigten over hovedrengøring 2013. Det foregår lørdag den 3. august fra 8.00-18.00. Aftal med klassens forældre, hvornår I møder op. I kan se i mailens vedhæftede fil, hvor der skal gøres rent og af hvem. På forhånd tusind tak for hjælpen!

Ansættelse af ny lærer

I dag har vi afholdt samtaler til den ledige stilling. Vi havde indkaldt 4 til samtale. Valget på ny lærer til at dække udeskole for børnehaveklassen, natek fra 1.-6. klasse og matematik 1. og 2. klasse faldt på Jeppe Tarp Klode. Jeppe er nyuddannet lærer fra Den Frie Lærerskole 2013. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Sommeferien starter

Lærerne har pædagogisk dag mandag, klubben er åben og så ønsker vi alle en god ferie. På gensyn til august!

Første skoledag for 1.-9. klasse er mandag d. 12. august fra 17-ca. 20. Vi mødes "som vi plejer" i musik. Efter en sang og velkomst går vi i klasserne. Skemaer uddeles, evt. bøger udleveres og så er der fællesspisning. Medbring ret til fælles buffet svarende til jeres antal i familien samt egen service. Drikkelse kan købes. Efter maden er der det traditionelle Stjerneløb, hvor holdene bliver sat på tværs af klasserne.

For børnehaveklassens vedkommende, så er første skoledag TIRSDAG den 13. august kl. 8.15.