Feriens sidste uge er snart overstået. Der har været stor travlhed på skolen. Der er blevet renoveret nyt klasselokale og i lørdags var forældre på skolen for at lave hovedrengøring. Tusind tak for hjælpen til de fremmødte forældre. Det er dejligt at komme til en rengjort skole. TAK

Første skoledag for 1.-9. klasse mandag den 12. august

Vi mødes kl. 17.00 i musik, hvor vi siger velkommen tilbage til et nyt skoleår. Vi byder nye ansigter velkommen og synger nogle sange. Derefter går vi i klasserne, hvor skemaer udleveres og der udleveres måske lidt bøger, så medbring skoletaske. Efter tiden i klasserne så mødes vi til fællesspisning udenfor.

Hver familie skal medbringe mad til den fælles buffet - svarende til hvad jeres egen familie kan spise Maden stilles under pergolaen (ved dårligt vejr trækker vi indendørs). Medbring service til egen familie, tallerkener, glas og et picnictæppe, da vi ellers ikke har udendørs siddepladser til alle. Drikkevarer kan købes til rimelige priser.

1. klasse skal "bo" i det gamle 4.-5. klasse værelse. 2.-3.-4. klasse bliver i deres "gamle lokale". 5.-6. klasse rykker over i hjørnestuen ved siden af lærerværelset i hvid bygning. 7. klasse er de "heldige" - de får nyt lokale.

Desværre er der leveringstid på  montering af den nye elektroniske tavle samt af møblerne - SÅ DEN FØRSTE TID KOMMER I TIL AT HOLDE TIL I LANGT DE FLESTE TIMER I FYSIK/KEMI. Når det lokale skal bruges så rykker I ind andre lokaler. Vi glæder os til at vi kan indvie et nyt lækkert lokale med nyt loft, gulv og nye møbler. Så væbn jer med lidt tålmodighed ;0)

8.-9. klasse hører til "hvor de plejer" - i storstuen. Billedkunst er nu rykket op i det gamle fysiklokale.

Mandag bedes I som forældre tjekke de fremlagte klasselister i klasserne for at sikre jer, at mailadresser, telefonnumre ol er ok. Vi vil gerne i år have styr på hvilke mobilnumre der tilhører hvem. Så vi beder jer notere, hvem der ejer de forskellige numre. Vi beder om børnenes mobilnumre også, da det kan lette arbejdet ved beskeder.

Efter spisningen er der det obligatoriske stjerneløb. Vi er færdige ca. kl. 20. Vel mødt!

Nyt fra klubben

Klubben August

Man d.12

Skolen starter kl. 17

Man d. 26

Tirs. d.13

Tirs. d. 27

Ons. d. 14

Ons. d. 28

Forældrekaffe

Tors d. 15

Tors d. 29

Ugens overraskelse for 3.- 4. kl.

Fre. d. 16

Fre. d. 30

Man d. 19

Tirs. d. 20

Ons. d. 21

Ugens overraskelse

Tors d. 22

Fre. d. 23

Velkommen til børnehaveklassen. I den første tid skal børnehaveklassen og de børn som mangler, have malet kopper. Ellers skal vi lege, være udenfor og være sammen igen efter ferien.

Vi har forældrekaffe onsdag d. 28. aug. fra 14.00-16.00.

Husk reglerne i Klubben, at

- man skal rydde op efter sig selv, også når man går hjem

- man skal tale pænt til hinanden

- Kun nintendo, tablets, mobiler o.lign om fredagen

- man skal huske at sige farvel til en voksen når man går hjem

- og flytte sin brik på tavlen

Efterlysning til klubben

Til div. kreative aktiviteter efterlyser klubben TOMME KAFFEPOSER og GAMLE GRAMMOFONPLADER/LP´er. På forhånd tak!

Første skoleuge

Vi starter mandag med første skoledag for 1.-9. klasse. Se nærmere tidligere i dette nyhedsbrev. Tirsdag den 13. skal vi sige velkommen til de nye børnehaveklassebørn. Vi starter i musik kl. 8.15 og laver den obligatoriske bro til sidst.