Nu er første uge gået. Vi har haft en god første skoledag mandag aften. Vejret var lidt omskifteligt, men det hele blev afviklet i næsten tørvejr. Tirsdag morgen var det en flok spændte børnehaveklasseelever og lige så spændte forældre, der skulle have deres første skoledag. De fik den obligatoriske tur gennem broen mens vi andre sang for dem.

Ugen har budt på nye fag for mange elever. Vi har i kreaordningen udvidet med Innovation for eleverne fra 5-7. klasse. Vi glæder os til at se, hvad de får ud af det nye tiltag. I år har vi tilbud om lektietime for alle elever i 5.-9. klasse. I dag mødte rigtig mange elever op - og det tegner til at blive rigtig godt. Flere udtalte, at det var rigtig hyggeligt og så er det jo en rar fornemmelse at gå hjem og vide at lektierne ER klaret.

Oversigt over forældremøder

Skolestart er lig med forældremøder. Vi starter allerede i kommende uge med 3 møder.

Her følger en plan over datoerne i de forskellige klasser, så I er forberedt.

Mandag den 19. august: 7. klasse

Onsdag den 21. august: 1. klasse

Torsdag den 22. august: 8.-9. klasse

Mandag den 2. september: 3.-4. klasse

Onsdag den 4. september: 5.-6. klasse

Torsdag den 12. september: 2. klasse

Onsdag den 25. september: bh.klasse

Alle møder er fra 19-21.00. Vel mødt. Klasselæreren indkalder til mødet.

Redigering af elevlister

I løbet af weekenden udsendes til alle klasser klasselister. Vi beder jer om at tjekke egne oplysninger, så vi er sikre på at have de rette oplysninger. Nogle ændringer har vi fået, men der er risiko for fejl, når der rettes. Skriv gerne, hvem der har telefonnumrene, så vi ved hvem vi ringer til... På forhånd tak for hjælpen!

Efterlysning af bøger fra før ferien

Oprydningen på skolen gav desværre ikke en mindre efterlysningsliste.

Her er oversigten over de bøger vi mangler pt.:

GPS-morder af Jørn Jensen (rød og sort bog i serien Koldt Blod)

Malte og Tot leger af Grete Sonne (blå meget tynd bog)

Jon har lus af Helle Dyhr Fauerholdt (orange tynd bog)

To mål og en ko af Rikke Mølbak (bog med fast ryg)

Kampen om kronen af Jan Kjær (bog med fast ryg - blå)

Farfar fortæller -  Lynet af Per Østergaard (dingo-bog)

Os fra Blomsterkvarteret 2 af Dy Plambeck (blød ryg)

Max Skræk - bind 7: Skeletter i skabet af Henrik Einspor (dingo-bog)

I forhold til mængden af lånte bøger er det ingenting, men hver bog koster faktisk 300 kr., hvis den ikke dukker op, så led venligst grundigt. De er sandsynligvis udlånt til elever i bh-6. klasse.

Afleveres venligst til Mette hurtigst muligt. TAK for hjælpen!

Ferieplan for 2013-2014

Måske har I allerede set den på hjemmesiden. Men her kommer skoleårets ferieplan.

Efterårsferie 12.-20. oktober 2013

Juleferie 21. december - 2. januar 2014 (klubben er åben 2/1 - skolen starter fredag d. 3/1)

Vinterferie 15. -23. februar 2014

Påskeferie 12.-21. april 2014

St. Bededagsferie 16.-18. maj 2014

Kr. Himmelfartsferie 29. maj - 1. juni 2014

Grundlovsdag 5. juni 2014

Pinseferie 6.-9. juni 2014 (klubben er åben 6. juni)

Sommerferien starter 28. juni. Slutdato kendes endnu ikke.

Vi melder den ud, så snart Faaborg Midtfyn kommune melder den nye ferieplan ud.

Ugens ændringer og aktiviteter

Søren har feriefridag på fredag den 23. august. Der er lavet vikardækning for hans timer.

Husk forældremøder i kommende uge.

Tirsdag den 20. august er der bestyrelsesmøde. Der er åben bestyrelse fra 19-19.30.