Så er ugen vel overstået. Denne uge har været med lejrskoletur for 7. klasse. De har været på Bornholm sammen med Steffen og Søren. Det blev ugen, hvor børnehaveklassen læste den første bog til morgensang for alle andre. 1. klasse lærte de andre en engelsk sang og 8.-9. klasse var hjælpelærere i 1. og 3. klasse. Fredag før fri stod på udenlandske sange. Vi fik sunget både tysk og engelsk sang. Derefter var der en lille musikquiz hvor lærerne skulle mime sange, som eleverne skulle gætte og så synge bagefter. Helt utroligt endte det hele 3-3...

Ang. lockout

Skolen har nu haft mulighed for at gennemgå alle konsekvenser af lockouten i april, og ud fra de timer skolen nåede at afholde ekstra inden sommerferien, samt efter anbefaling fra Friskole Foreningen, har bestyrelsen på bestyrelsesmødet d. 20-08 besluttet ikke at tilbagebetale for timer som ikke blev afholdt i lockout-perioden.

Grundlaget for denne beslutning er bl.a. at skolen indenfor en 3-årig periode har mulighed for at indhente de timer som ikke blev afholdt i perioden, og som måtte ligge under det minimum vejledende timetal, samt at mange af disse timer allerede er lagt ind og derfor afholdes i det nye skema for skoleåret 2013/14.

Udover det vil skolen vurdere om der skal læses ekstra timer i 8./9. kl. i forberedelse til afgangsprøven.

Ann Kirstine Jørgensen

Klubben september

Man d. 2

Man d. 16

Tirs. d. 3

Tirs. d. 17

Ons. d. 4

Ugens overraskelse 1. kl.

Ons. d. 18

Klubben åbner kl. 12 pga. Egeskov marked

Tors d. 5

Tors d. 19

Fre. d. 6

Fre. d. 20

Man d. 9

Man d. 23

Tirs. d. 10

Tirs. d. 24

Ons. d.11

Ons. d. 25

Ugens overraskelse 2. kl.

Tors d.12

Ugens overraskelse

Tors d. 26

Fre. d. 13

Fre. d. 27

Klubben efterlyser gamle grammofonplader, kaffeposer og toiletruller til brug til aktiviteter.

Efterårsferien nærmer sig og sedlen er hængt op.

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 20. sept.

hvis vi ikke hører fra jer inden, går vi ud fra at barnet har fri.

Tilmeldingsfristen gælder også for klippekortsbørn

Oversigt over forældremøder

Skolestart er lig med forældremøder.  Her er planen for de resterende forældremøder.

Mandag den 2. september: 3.-4. klasse

Onsdag den 4. september: 5.-6. klasse

Torsdag den 12. september: 2. klasse

Onsdag den 25. september: bh.klasse

Alle møder er fra 19-21.00. Vel mødt. Klasselæreren indkalder til mødet.

Redigering af elevlister

Listerne bliver nu gjort færdige og bliver udsendt hurtigst muligt.

Efterlysning af bøger fra før ferien

Her er oversigten over de bøger vi mangler pt.:

GPS-morder af Jørn Jensen (rød og sort bog i serien Koldt Blod)

Malte og Tot leger af Grete Sonne (blå meget tynd bog)

Jon har lus af Helle Dyhr Fauerholdt (orange tynd bog)

To mål og en ko af Rikke Mølbak (bog med fast ryg)

Kampen om kronen af Jan Kjær (bog med fast ryg - blå)

Farfar fortæller -  Lynet af Per Østergaard (dingo-bog)

Max Skræk - bind 7: Skeletter i skabet af Henrik Einspor (dingo-bog)

Afleveres venligst til Mette hurtigst muligt. TAK for hjælpen!

Ryslinge Sognekirkes kor

Elever fra bhkl og opefter inviteres at synge med i kirkens kor, hvis du har lyst. Det er fredag:

korskole fra bh-1. klasse fra 13.00-13.30

børnekor for 2.-5. klasse fra 14.00-14.45

Ungdomskor fra 6. -? klasse fra 15.15-16.00

Det er gratis at deltage og derudover optjener børne- og ungdomskoret løn. Du er velkommen til at møde op i konfirmandstuen ved sognekirken, Højskolevej 2. For nærmere besked kontakt korleder Per Hansen tlf. 65982109/21871568 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ugens ændringer og aktiviteter

Vi kan se frem til en uge, hvor vi næsten er fuldtallige hele ugen. Steffen har en ferie-fridag fredag den 6. september. Der er lavet vikarplan for timerne.