7. klasse har i den forgangne uge haft travlt med at lave deres dagbog fra Bornholmerturen. Der har været afholdt forældremøde i 5.-6. klasse. I morgenenergi cykler vi pt. til Sandager og retur til skolen mandage og onsdage. Onsdag nåede 2 drenge fra 4. klasse at cykle 4 gange ned til bommen og retur igen på små 25 min. Flot klaret, drenge. Vi fortsætter med at cykle/løbe og læse så længe vejret er til det.

Fredag blev afsluttet af en lille quiz, hvor eleverne fra 1., 2., 3.- 4. klasse vandt over de store.

Comenius

I sidste uge blev det besluttet, hvilke elever, der skal deltage i Comenius fra vores 7.-8. klasse. 9 elever er udvalgt til at deltage i turen til Belgien i oktober.

Åben bestyrelse onsdag den 11. september 2013

På onsdag er der bestyrelsesmøde. Husk der er åben bestyrelse fra 19.00-19.30.

Oversigt over forældremøder

Skolestart er lig med forældremøder.  Her er planen for de resterende forældremøder.

Torsdag den 12. september: 2. klasse

Onsdag den 25. september: bh.klasse

Alle møder er fra 19-21.00. Vel mødt. Klasselæreren indkalder til mødet.

Fotografering 11. november 2013

Mandag den 11. november kommer Stjernefoto og tager klassebilleder og portrætbilleder af alle eleverne. Nærmere informationer senere.

Rundbold - igen på tirsdag fra 18.30-19.15

Tirsdag er der igen mulighed for at spille rundbold sammen med en masse andre "rundboldglade" mennesker. Vel mødt!

Ugens ændringer og aktiviteter

Ugen vi går i møde er en "almindelig" uge. Der er bestyrelsesmøde og forældremøde i 2. klasse.