Denne uge har været præget af meget sygdom blandt de ansatte og det har betydet mange anderledes timer. Vi håber at næste uge bliver HELT normal. I hvert fald kan ugen-der-gik-skribenten ikke fortælle så meget om ugens oplevelser.

Emnege i uge 39 i hvid bygning

Ude-skole i uge 39

I emneugen i uge 39 skal hvid bygning ud af huset det meste af ugen.

Mandag-tirsdag cykler vi alle sammen i skoven og  samler smådyr.

Onsdag cykler 7.-8.-9. klasse til Ringe bibliotek sammen med Søren og Gitte og låner frilæsningsbøger..

Torsdag bliver 7.-8.-9. klasse på skolen og laver idræt med Steffen og Peter.

5.-6. bliver på skolen onsdag og cykler til biblioteket torsdag.

Fredag arbejder vi med observationer på de dyr, som vi fandt i skoven samt andre former for hjernegymnastik.

Derfor: HUSK!

Cykel- som er i orden - og cykelhjelm!!!

Solidt fodtøj og regntøj (udetøj!)

Sygesikringsbevis/lånerkort til biblioteket

Idrætstøj og håndklæde til onsdag/torsdag

Egen PC til fredag.

Vi møder hver dag 8.15-12.00.

Venlig hilsen Gitte

Emneuge i Gul bygning uge 39

Som i hvid bygning skal vi også have emneuge i gul bygning.

Børnehaveklassen kører et særskilt forløb, hvor Anette er gennemgående lærer.

For 1.-2.-3.-4. klasse er der et forløb på tværs.

Mandag og tirsdag har vi alle færselslære. Alle cykler skal tjekkes og derfor skal cykler medbringes mandag og tirsdag! Dertil naturligvis også cykelhjelm!

1. klasse skal tage en gå-prøve. Alle klasser prøver forskellige cykelbaner. For 2.-3.-4. klasse skal der ligeledes tages en cyklistprøve. 1. klasse "snuser" til cyklistprøven, så de kan tage den på et senere tidspunkt.

Onsdag-fredag skal 1.-2.-3.-4. klasse lave kunstnerisk udsmykning på skolen. Derfor skal der medbringes tøj, der kan males i - evt. noget overtrækstøj.

Som i hvid bygning er hver dag fra 8.15-12.00.

Cykel- og kunsthilsner fra

Anette, Margit, Katrine, Jeppe og Mette

Ugens ændringer og aktiviteter

Mandag er Peter og Katrine på tur til Tandslet på Als. De skal ned og observere omgivelserne, så de kan planlægge en fantastisk lejrskoletur i maj måned 2014. Derfor er der lavet vikarskema for de 2 lærere.

Onsdag den 18. september 2013 afholdes der Egeskov Marked - i lighed med andre år, så stopper skolen den dag kl. 12.00. Klubben er åben fra kl. 12.00. God markedsdag!