I denne uge har sygdomstilstanden heldigvis været mere normal. Vi har haft en god uge. Der har været forældremøde i 2. klasse. 8.-9. klasse har overnattet på skolen fra torsdag-fredag sammen med Peter og forældre. De har set film hele natten. Fredag holdt de fri og gik hjem for at sove.

Torsdag lavede 7. klasse en film over skolen, som skal bruges til Comeniusprojektet.

Emnege i uge 39

I den kommende uge har vi emneuge. Alle skal bruge cykler i næste og skal huske cykelhjelm. Eleverne i 1.-4. klasse har fredag fået et papirbrev med hjem i postmappen om den næste uge.

I sidste uges nyhedsbrev kan I læse om, hvad der skal ske i hhv. gul og hvid bygning.

Vi er i skole fra 8.15-12.00 hver dag. For de børn, der er tilmeldt klub åbner klubben kl. 12.00 hver dag.

Pinsefest 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest. Vi er i fuld gang med planlægningen. Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Ugens ændringer og aktiviteter

Næste uge er emneuge for alle.

Jeppe er gået på barselsorlov og de næste 14 dage er Pia Lindgren vikar i Jeppes skema. Til lykke til Jeppe og familien med familieforøgelsen.