Vi har haft en fin uge med almindeligt skema. Vi har til morgensang hørt faktaoplysninger fra LORT - hvem, hvad, hvor. Fredag sluttede vi af med en skønlitterær oplevelse om "Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet en lort på dens hoved". En forældre har taget initiativ til at eleverne skulle skrive hilsner til lærerne - og det udmøntede sig i kuverter med hilsner til alle ansatte fredag. Onsdag havde en flok elever og nogle lærere travlt, da der var Comenius spisning kl. 18. Fra 16 var der travlhed i køkkenet - der blev fremstillet en masse retter fra hhv. Spanien, Grækenland, Belgien, Polen og Danmark. Det blev en rigtig hyggelig aften med god mad. Torsdag blev resterne spist af eleverne i hvid bygning. Så til alle deltagere skal der lyde et Tak for sidst!

Alle biblioteksbøger bedes afleveret til Mette

Her op til efterårsferien skal vi have styr på udlånssituationen fra biblioteket. Derfor bedes I aflevere bøger, som der er udlånt af Mette SENEST torsdag den 10. oktober. (Undtaget er 8.-9. klasse der læser en roman her op til ferien, samt enkelte elever, der har en aftale med Mette om lån i de næste uger).

Tjek venligst gemmerne for at finde alle bøger frem.

På forhånd tak!

Bog-hilsner fra

Mette

Læsedage i gul bygning

Vi har lånt en masse bøger. Hvis eleverne gerne vil sidde/ligge godt, så er det helt fint at tage pude og tæppe med.

I 1. klasse skal eleverne også medbringe penalhus, den blå danskmappe samt bogstavbogen. Vi vil nemlig også arbejde med lydbilledlæsning og med bogstaver.

Lærerne i gul bygning

Læsedage i hvid bygning

I hvid bygning kan eleverne tage hovedpude og tæppe med, hvis de har lyst. Der læses rundt omkring i lokalerne i hvid bygning.

Vi glæder os til nogle hyggelige læsedage

lærerne i hvid bygning

Skolernes motionsdag fredag den 11. oktober 2013

Fredag deltager vi traditionen tro i motionsløbet. 9. klasse står for opvarmning og derefter skal vi samlet flok til Sandager og løbe, gå, cykle. Cykelturen bliver forlænget i år, så eleverne, der vælger at cykle skal have 2 klip i kortet - et det traditionelle sted og et ude ved det nye drejested.

Vi har spurgt forældre om hjælp til at gå rundt på ruten og til at stå post og stor tak skal lyde til jer, der har sagt ja! Fredag har børnene fået en seddel med hjem i postmappen, så tjek tasken for nærmere informationer. Vi tager i lighed til andre år meget gerne mod noget spiseligt til eleverne på ruten rundt i Sandager.

Sedler omkring skolehjem-samtaler i 3.-4. og hjemmebesøg i 1. klasse

I næste uge skal der afleveres ønsker til tider til samtaler i hhv. 1 og 3.-4. klasse. Så tjek tasken for at få sedlen udfyldt i tide!

Comenius-spisning onsdag den 2. oktober

Comenius, Læsedage og skolernes motionsløb i uge 41.

Onsdag og torsdag den 9.-10. oktober har vi på skolen skønlitterære læsedage. Vi er i skole fra 8.15-12.00 de 2 dage. Fredag er det Skolernes motionsløb, som vi i lighed med andre år også deltager i. Vi sender seddel ud senere, da vi meget gerne vil have hjælp til forskellige ting. Fredag slutter vi ca. 12.30. Klubben åbner tidligere fra onsdag-fredag for de tilmeldte børn.

Tirsdag drager 9 elever fra 7.-8. klasse sammen med Søren og Peter til Torhaut i Belgien. De kommer hjem igen søndag nat. Det bliver spændende at høre om deres oplevelser på denne første tur i Comenius-regi.

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest. Vi er i fuld gang med planlægningen. Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Støt klubbens ansøgning i Gislev Brugs

I den næste periode kan I, når I handler i Gislev Brugs tage røde mønter. Disse mønter kan smides i en af 3 rum ovre ved pakkebordet. I det midterste rum har SFO´en ved Gislev Friskole søgt om et ATV-lignende køretøj. Vi håber I vil sørge for, at det er vores ansøgning, der får støtte fra Gislev Brugs. TAK

Ugens ændringer og aktiviteter

Fra tirsdag og ugen ud er Søren og Peter sammen med 9 elever fra 7.-8. klasse på tur til Belgien. Derfor er der lavet vikarskema for de 2 lærere.

Fra torsdag og ugen ud har Katrine omsorgsdage og derfor er der lavet vikarskema for Katrine  de 2 dage.

Fredag er det motionsdag - vi møder 8.15-12.30.

Jeppe har bedt om en uges orlov mere og derfor er der også lavet vikarskema for Jeppe i den kommende uge.