Ugen der gik - Uge 44

logo

Ugens oplevelser

Spil-dansk-dagen er vel overstået. Kl. 11.03 deltog vi i fællessangen sammen med rigtig mange andre fra hele landet. Børnehaven, enkelte forældre og en enkelt mormor var dukket op for at deltage i sangen. Det var rigtig hyggeligt. Torsdag aften deltog 103 i fællesspisning - arrangeret af musikskolens støttekreds. Det var en hyggelig aften med musik og fællessang.

Fredag hørte vi 2. klasse spille et nummer til fredag-før-fri og 7. klasse fremviste billeder de havde lavet i Innovationstimerne. Tak for en dejlig uge.

Klubben November

Man d.4

 

Man d. 18

 

Tirs. d. 5

 

Tirs. d. 19

 

Ons. d.6

 

Ons. d. 20

 

Tors d. 7

 

Tors d. 21

 

Fre. d. 8

 

Fre. d. 22

 
       

Man d.11

 

Man d. 25

 

Tirs. d.12

 

Tirs d. 26

 

Ons. d.13

 

Ons d. 27

 

Tors d.14

 

Tors d. 28

 

Fre. d.15

 

Fre d. 29

 
       

Vi siger velkommen til Tias fra 7.kl., Tias skal hjælpe til i klubben om mandagen og fredagen.

I november måned vil vi have julegave-værksted, hvor vi starter med at lave julegaver. Forældre har ingen adgang. Hvis der er bedsteforældre som kunne tænke sig at give en hånd med, er de meget velkomne. Vi mangler hænder, når alle skal have hjælp til de fantastiske kreationer, så kom og få en hyggelig eftermiddag.

Sidst i november vil vi, dem som har lyst, bage småkager til december-hyggen.

Fotografering mandag, den 11. november 2013

Mandag den 11. november kommer Stjernefoto og fotograferer elever, klasser og lærere. HUSK AT FÅ AFLEVERET BESTILLINGSEDDEL HURTIGST MULIGT - senest 7. november. Mette laver en plan for hvornår de enkelte klasser skal fotograferes. Fotograferingen finder sted i gymnastiksalen fra 8.00, så enkelte elever skal møde lidt før. Der gives besked i løbet af næste uge. Der sendes en tidsplan ud på mail i løbet at torsdag/fredag.

 

Nye ugeblade til krea-undervisning efterlyses

Vi modtager gerne "friske" ugeblade til undervisningen. Den stak vi har liggende nu trænger til en udskiftning. Afleveres til Mette eller Katrine. På forhånd tak!

 

Mød kandidater til byrådet i Faaborg-Midtfyn Kommune i dit lokalområde!

Samfundsfagslærerne på Trunderup - og Gislev Friskole afholder et politisk debatmøde tirsdag den 5.november kl.9.-10.00 på Trunderup Friskole. Vi inviterer politikere fra Venstre, SF, Socialdemokratiet, Konservative og Radikale Venstre.  

Hver politiker får en kort taletid på 5 minutter, hvorefter der vil blive stillet spørgsmål.  

Traditionen tro inviterer de omkringliggende friskoler i området politikerne til et valgmøde. Ved sidste Folketingsvalg deltog Anette Vilhelmsen i et debatmøde på Gislev Friskole med andre partier. Ved dette møde deltog omkring 100 unge fra 8./9.klasser og borgere fra Gislev og omegn. 

Vi håber så mange som muligt, interesserede borgere og eleverne fra alle de omkringliggende friskoler og Tingagerskolen i Ringe vil deltage. 

Til mødet har vi bedt politikerne om at give en kort begrundelse, hvad der fik dem til at blive aktiv i politik?

Desuden har vi spurgt efter en rød tråd. Hvordan ideologi og byrådspolitik hænger sammen?

Hvordan kan man se konservativ, socialistisk, socialdemokratisk, radikal, liberal politik afspejle sig i nogle af de beslutninger de har truffet?

Nogle af de spørgsmål, som vores elever vil tage udgangspunkt er:

* tilbud til de unge lokalt som ungdomsskolen i Ringe

* infrastrukturen med busser

* uddannelses- og arbejdsmuligheder i lokalområdet efter 9.klasse

* politikernes syn på friskoler

* lukning af folkeskoler i området

 

Vel mødt!

De bedste hilsener

Steen Melchiorsen fra Trunderup Friskole og Peter Spangtoft Marxen fra Gislev Friskole

 

Åbent hus på Gislev Friskole torsdag den 7. november 2013

Torsdag fra 16-19 åbner både Gislev Friskole og børnehaven Solstrålen dørene for evt. interesserede til hhv. skole og børnehave. Vi indbyder kommende skolebørn og andre interesserede til en fremvisning af skolen. Giv gerne interesserede besked om at skolen er åben den dag. TAK

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest. Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Der er folk til at lave maden... Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

 

Støt klubbens ansøgning i Gislev Brugs

Vi har stadig brug for DIN hjælp!

I den næste periode kan I, når I handler i Gislev Brugs tage røde mønter. Disse mønter kan smides i en af 3 rum ovre ved pakkebordet. I det midterste rum har SFO´en ved Gislev Friskole søgt om et ATV-lignende køretøj. Vi håber I vil sørge for, at det er vores ansøgning, der får støtte fra Gislev Brugs. TAK

 

  Ugen der kommer – uge 45

Vikardækning i uge 45

Peter skal på kursus på onsdag den 6. november. Der er lavet vikarplan for Peters timer.

8.-9. klasse deltager i vælgermøde på Trunderup Friskole tirsdag formiddag indtil 12.00. Derefter har de almindelige timer.

 

 Husk nyhedsbrevet ikke altid udkommer – men hvis der kommer et nyheds-brev, så kommer det i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: