Vi har haft en uge præget af meget sygdom både blandt elever og lærere. Det har sat sit præg på skemaet i løbet af ugen, men vi er kommet igennem ugen på bedst mulig måde. Vi er i gang med at øve til julebasaren, hvor alle elever skal optræde med et eller andet i år.

Fredag fremviste 5.-6. klasse flotte billeder af faraoer og af hieroglyffer. De kan ses i musiklokalet på opslagstavlen.

Til fredag før fri var der en happening, da vi efterlyser deltagere i årets luciaoptog. Tror børnene godt kunne se, at der er behov for mange deltagere. Det er 4. klasse der er stammen som andre år og så er det frivilligt at deltage fra 5.-9. klasse.  Mere info omkring lucia i et andet punkt i nyhedsbrevet.

Tak til Preben

Vi har sagt farvel til Preben - han har gennem et stykke tid været vores pedel. Rigtig dejligt for Preben, så har han fået fast arbejde - dog uheldigt for os... Vi ønsker Preben held og lykke fremover og tusind tak for hjælpen!!

Osteglas, tallerkener efterlyses til julebasaren...

Vi har nu modtaget gran til årets dekorationer. Vi takker for hjælpen til Jakobs forældre fra 4. klasse.

Vi bringer her lidt efterlysninger:

Ligeledes mangler børnehaveklassen små "osteglas" - i rengjort tilstand.

Der er igen i år det muntre køkken - og her skal der bruges tallerkener, der kan smadres. Husk at spørge inden du tager fra køkkenet!!!

Vi takker på forhånd for hjælpen!

Luciaoptog 2013

Som skrevet før, så efterlyser vi deltagere i årets luciaoptog.

Vi er i år blevet spurgt om vi vil gå luciaoptog i Kværndrup Brugs og det har vi sagt ja tak til. Det betyder, at de børn, der melder sig til at gå luciaoptog får en lang dag, og derfor laves der et særligt dagsskema for de børn den dag.

Vi skal gå på plejehjemmet kl. 11.00 fredag formiddag, så eleverne møder FØRST kl. 10.30 på plejehjemmet. Efter vores optog der går vi til skolen, hvor vi synger for skolens elever ca. 12.30. Efter en frokost på skolen hentes vi i taxi og køres til Ellested Kirke hvor vi skal gå i år, da Gislev Kirke er under renovering. Det er menighedsrådet, der betaler for transporten til kirken. Vi håber I vil hjælpe med kørslen fra kirken og til Kværndrup Superbrugs, hvor vi slutter af med det sidste optog kl. 17.30. Efter optoget giver brugsen en gang aftensmad til alle luciaoptogdeltagerne.

Nærmere øveprogram udleveres, når vi er kommet på den anden side af julebasaren!

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Kortere skoledage på fredag den 29. november og mandag den 2. december 2013

Fredag den 29. november gør vi klar til julebasar, og derfor slutter dagen kl. 12.00. Der er klub fra 12.00 for de børn, der er tilmeldt klubben. Det samme gør sig gældende mandag, hvor vi har juleklippedag. Her slutter vi også kl. 12.00. Også her er klubben åben fra 12 for de tilmeldte børn.

Vikardækning i uge 48

Onsdag skal Peter på kursus. Lønne kommer og dækker Peters skema den dag.

Sceneopsætning til julebasar

Torsdag sættes scenen op til julebasaren. Dvs at salen er lukket torsdag og fredag. Steffen og elever fra hvid bygning sætter scenen op.

Julebasar 2013

Vi glæder os til at se jer alle til årets julebasar. Igen i år går overskuddet til noget til eleverne.

Vi åbner dørene kl. 13.30 og starter med optræden. I år er det af musikalsk karakter. Efter forestillingen åbner boderne. Der er noget for en hver smag: bl.a. flødebollemaskine, det muntre køkken, flødeskumskage-kast, hårfarve, cafe, fiskedam, lotteri, amerikansk lotteri og meget mere. Det erogså igen i år muligt at købe årets dekorationer eller adventskranse. Som sidste år bliver disse IKKE sat ned, men sælges til den fastsatte pris hele dagen. Som noget nyt i år, kan I købe jeres juletræ på skolen for 100 kr. Der vil også være pandekagebagning i bålhytten.

Lige inden udtrækningen af det amerikanske lotteri samles alle skolebørn og så synger vi en julesang for jer alle.

Vel mødt - vi håber mange møder op og støtter det gode formål!