Mandag morgen ankom Stjernefoto for at tage årets klasse- og portrætbilleder. Det forløb rimelig gnidningsfrit uden al for lang ventetid denne gang. Vi har allerede modtaget mail omkring billederne kan nu bestilles. Der er rabat de næste 9 dage.

5.-6. klasse har i historietimerne tegnet hieroglyffer - se mere på billederne nedenunder.

8.-9. klasse har været på tur til Kruså. Torsdag lavede 8.-9. klasse springgymnastik i hallen i idrætsundervisningen. Det var en time med masser af grin og flotte spring. Se nærmere nedenunder.

2. klasse fremviste til fredag-før-fri billeder med runer på. Ligeledes viste de også hvad de har lavet sammen med 8.-9. klasse i går i engelsk-timen.

Gran, osteglas, tallerkener efterlyses til julebasaren...

Vi bringer her lidt efterlysninger:

Vi mangler stadig gran til dekorationer og adventskranse. Giv Anette besked, hvis du kan skaffe gran.

Ligeledes mangler børnehaveklassen små "osteglas" - i rengjort tilstand.

Der er igen i år det muntre køkken - og her skal der bruges tallerkener, der kan smadres. Husk at spørge inden du tager fra køkkenet!!!

Som det nok er blevet bemærket så er årets nissespil i år konverteret til en musikalsk oplevelse. En del af eleverne skal underholde med forskellige numre.

Vi takker på forhånd for hjælpen!

Skemaændring for bhkl.-1.-2. klasse om tirsdagen

Fra på tirsdag ændrer vi skemaet for bhkl.-1.-2. klasse. Det drejer som om timerne fra 11.00-13.10, hvor der er mindre ændringer. Det nye skema mailes til de implicerede klasser i løbet af weekenden!

For bhkl. ændres skemaet således:

11.00-12.00: bhkl - med AJ

12.10-13.10: Idræt med 1. klasse - AJ

For 1. klasse ændres skemaet således:

11.00-12.00: dansk med MGK

12.10-13.10: Idræt med bhkl. - AJ

For 2. klasse ændres skemaet således:

11.00-12.00: Natek med JTK

12.10-13.10: Matematik med JTK (MGK støttelærer - hele timen)

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden... Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Støt klubbens ansøgning i Gislev Brugs

Vi har stadig brug for DIN hjælp!

I den næste periode kan I, når I handler i Gislev Brugs tage røde mønter. Disse mønter kan smides i en af 3 rum ovre ved pakkebordet. I det midterste rum har SFO´en ved Gislev Friskole søgt om et ATV-lignende køretøj. Vi håber I vil sørge for, at det er vores ansøgning, der får støtte fra Gislev Brugs. TAK

Vikardækning i uge 47

Tirsdag skal Katrine og Jeppe på et dagskursus i Cooperative Learning. Der er derfor lavet vikarskema for timerne den dag.

Torsdag skal Peter og Gitte på kursus - her er der også lavet vikarskema.