Ugen der gik - Uge 50

logo

Ugens oplevelser

Vi har haft en uge, hvor der er blevet øvet til ugens 2 store begivenheder: Kirkekoncert i Kværndrup kirke torsdag aften og Luciaoptog fredag.

Elever fra 2.-3.-4. klasse har deltaget i Faaborg-Midtfyn Musikskoles julekoncert. Det blev en flot aften med dejlig sang. De var rigtig dygtige. Tak til de deltagende!

     

Fredag er Lucia-dag. Vi har øvet i 14 dage med 30 friske unge mennesker og i dag kulminerede det med 4! koncerter: Nørrevænget, på skolen, Ellested Kirke og i Kværndrup Brugs. Se mere nedenunder.

 

Vi har også haft "mystiske" besøg i løbet af ugen til morgensang. I mandags dukkede ulven op. Holger kom også igen og denne gang med megastort hår. Den lille Rødhætte kom også forbi og hendes kurv var vokset til megastørrelse. Endelig fik vi besøg af Kirsten Hüttemeier og hun prøvede nu igen at lave æbleskiverne, for prøverne fra første gang sagde, at der ikke var noget galt med hendes æbleskiver. Men hov, der var vist en nisse, der listede noget ned i dejen???

Mød op til morgensang, hvis du vil vide mere...

 

   

Vikar for Jeppe

 

Kære forældre

 

Til orientering kan vi fortælle, at Jeppe har ønsket at afholde barsel fra 1. januar til 1. august 2014. Til at afløse Jeppe i hans skema har vi fået Marianne Secher Dahl. Marianne har tidligere været vikar hos os. Det betyder at Marianne kender eleverne og skolen, og skolen kender Marianne, det vil vi betragte som en fordel.

 

Vi byder Marianne velkommen tilbage til os, og ser frem til et godt samarbejde.

 

Glædelig jul og godt nytår til jer alle.

 

Med venlig hilsen

 

Margit

   

Stemningsbilleder fra vores Lucia-turne

Fredag var en travl dag for 30 luciabørn og de 3 voksne. Vi startede på plejehjemmet Nørrevænget. Første koncert gik godt - dog med et par børn, der fik stået lidt for meget på hælene. Heldigvis fik vi dem hurtigt på benene igen. På skolen var der lidt mere nerver på - pludselig var det for kammeraterne der skulle synges og det kunne vi godt mærke på koncerten. Så var der en velfortjent frokost i køkkenet. Der var sodavand fra kirken og mad fra skolen. Vi fik spist et godt måltid og fik nu slappet af inden vi skulle videre til 3. koncert: Ellested Kirke. Vi blev hentet af en bus, så vi var rigtig på tur med tur-bussen. I Ellested skulle vi lige øve en ny opstilling, da der ikke er mulighed for at gå rundt som i Gislev Kirke. Efter en flot stemningsfuld koncert i en godt besøgt kirke drog vi videre til dagens sidste koncert: Kværndrup Brugs. Det var anderledes at gå rundt blandt dagligvarer og stå ved en køleboks og synge, men det var en rigtig fin oplevelse. Vi har fået mange roser på vores tur rundt i det midtfynske. Så stor tak til jer alle!!! Også stor tak til de forældre der hjalp med kørsel til Kværndrup Brugs og hjem efter den sidste koncert. 

Her ses lidt billeder fra vores 4 koncerter. Hvis du ønsker billeder fra dagen, så sig til. Heldigvis var der en del forældre med flittige kameraer, så vi kan godt levere billeder fra koncerterne. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker billeder...

 

   

 

           

 

Alle biblioteksbøger skal afleveres i løbet af næste uge

I løbet af næste uge skal alle bøger, som er blevet lånt afleveres til Mette. Led godt hjemme og kom med alle de bøger du har lånt. Nogle bøger kan være meget tynde, så det er godt at lede grundigt i tasken/på værelset.

 

Alle læse- og spillekasser, som er lånt af Mette skal også afleveres i løbet af næste uge. De bliver så gjort "nytårsklar" og udleveres igen efter ferien.

 

På forhånd tusind tak for hjælpen!

 

Julefrokost for børnene anno 2013

Hvis du endnu ikke har betalt 40 kr. til klasselæreren, så kan det nås endnu. Sidste frist er mandag. Efter min liste mangler stadig en del... Så husk penge mandag! Forældre er også velkomne, men venligst meld jer til, så vi ved, hvor mange vi skal dække op til. TAK

 

Til de forældre, der har meldt sig til at komme med rugbrød. Det afleveres i køkkenet fredag morgen - vi beder om, at det er skiveskåret - det vil spare os for en masse arbejde.

 

Til de forældre, der har meldt sig til at hjælpe til i køkkenet. Vi mødes kl. 8.00, hvor vi fordeler opgaverne.

 

Til de forældre, der har meldt sig til at tilberede maden. Det tilberedte mad skal afleveres i køkkenet fredag morgen kl. 8.00. Ribbenstegene afhenter vi - efter aftale.

 

På forhånd tusind tak for hjælpen!

 

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

 

  Ugen der kommer – uge 51

Vikardækning i uge 51

Steffen har en omsorgsdag onsdag den 18/12.

Gitte har en erstatningsfridag den 19/12.

Jeppe har omsorgsdage onsdag og torsdag den 18/12-19/12.

Der er lavet vikardækning for dagene.

  

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: