Så nåede vi 2013´ sidste skoleuge. Igen har ugen været præget af en del sygdom og fridage. Heldigvis er der nu en ferie, hvor vi alle kan komme til hægterne igen. Mandag morgen havde vi besøg af Tommy Hovgaard Nielsen. Han er tidligere lærer på Tre Ege Skolen og er med i Egnsspilsforeningen. De overtager hvert år skolens juletræ og derfor kom han og spillede med til morgensang. Vi fik "Søren Banjomus" - udsat for banjo og lærte også lidt spansk den morgen. Vi sang nemlig "Feliz Navidad". Vi fik onsdag sat fod på årets juletræ og bestyrelsen samt børn pyntede træet onsdag aften.

Vi fik besøg af ulven og den sure nisse, Kirsten Huttemeier nåede også forbi og fortalte at hun nu ville hun lave æbleskiver med bagepulver og så ville det hele gå i orden. Fredag nåede nissespillet sin afslutning. Og det endda med røg for alle pengene...

Vi fik besøg af præsten, som fortalte for børnene på skolen. Derefter gik vi op i kirken og så kalkmalerierne.

Forældre og Mette stod i køkkenet og sørgede for at julefrokosten blev klar til 10.30.

Stor tak til alle, der har bidraget med noget til julefrokosten. Det er noget vi sætter stor pris på. Der blev spist til den store guldmedalje. Vi fik danset om juletræet og fik også danset Limbo og de obligatoriske sanglege. Alle deltog i den dejlige afslutning. Så nærmede det sig tiden, hvor julemanden kom med godteposer. I kan se lidt stemningsbilleder herunder.

Skemaændringer fra 2014

Pt. er både Katrine og Anette sygemeldt. Vi kender ikke noget til varigheden af deres sygdom. Oven i har Jeppe bedt om forældreorlov. Så der vil ske nogle skemaændringer fra januar 2014.

I Anettes skema bliver det Kamilla Bæk, der læser timerne fra efter ferien. Kamilla har således alle Anettes timer fra tirsdag-fredag. Det betyder, at Kamilla bliver fritaget fra klubben indtil Anette kommer tilbage.

I sidste uge skrev vi i nyhedsbrevet, at Marianne Secher Dahl er ansat i Jeppes skema. Det er blevet ændret til at hun går ind i Katrines skema, og så tager Søren matematik i 2. klasse. Vi har en kompetent vikar til resten af Jeppes skema. Marianne og Søren deler klasselærerfunktionen i 2. klasse fra januar.

Tommy Hovgaard Nielsen har sagt ja til at tage musiktimerne i bhkl., 1. og 2. klasse. Dette gør vi for at frigive Søren til at 2. klasses matematik mandag fra 12.10-13.10, onsdag fra 12.10-13.10 og torsdag fra 9.00-10.00.

Vi udmelder de nye skemaer for de implicerede klasser så snart vi har dem helt på plads.

Held og lykke til Katharina og Kristoffer fra 2. klasse

Fredag sagde vi farvel til Katharina i 2. klasse. Kristoffer stopper i starten af januar. Vi ønsker jer begge held og lykke på jeres nye skoler.

Biblioteksbøger

I ferien skal der måske ryddes ekstra op på værelset. Kig efter bøger lånt af skolen. Aflever dem hurtigst muligt i 2014. På forhånd tak!

Efterlysning af indendørs sko

Mattias i 5. klasse mangler et par indendørs sko. De er blevet væk i løbet af den sidste uge. Skoene ser således ud, så hvis I har fået et par ekstra sko med hjem, så sig til. Han mangler dem MEGET... TAK!

En sidste julegaveide

Mangler du lige en ide til en sidste julegave? Så kommer her et forslag: blyanter, lineal, passer, blyantspidser og viskelæder. Er det til de mindre elever er det en god ide med de tykke blyanter. Det er bedst for motorikken. Ligeledes er det en god ide at markere jeres barns blyanter med noget, som er let genkendeligt, så jeres barn let kan genkende egne blyanter. Det kunne være tape, navn på eller lign. I hvid bygning skal der også bruges en lommeregner. Her vil der være en god ide at kontakte Søren for at høre om mærke og pris.

Vi håber vi møder elever efter ferien med "orden" i penalhuset. Der går meget undervisningstid med at låne blyanter m.v. af hinanden. Ligeledes er det en god tradition at sørge for at spidse blyanter i hvert fald en gang om ugen.

Skolestart FREDAG den 3. januar 2014

Vi starter allerede fredag den 3. januar til almindeligt skema.

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Glædelig jul samt godt nytår til jer alle!