Det har været en kort uge. Vi har fået startet op og har haft nogle gode dage – selv om det er hårdt for børnene pludselig at skulle tidlig i seng og tidligt op! Men nu har vi en weekend og så er vi for alvor klar på mandag efter en weekend i afslapningens tegn.

Nye ansigter på skolen

Vi har i et stykke tid haft glæde af Tina Nielson på kontoret. Hun tager sig af lettere kontorarbejde og andet forefaldende arbejde. Tina er på skolen indtil 1. februar i løntilskud.

Lene Hansen er startet på prøve i flexjob-ordning. Hun vil være medhjælper i klub og ved andet forefaldende skolearbejde.

Velkommen til jer begge og håber I bliver glade for at være ved os.

Klubben i januar 2013

Vedhæftet er kalender for januar måned.

Bestil skolemælk nu

Bestil senest torsdag den 24. januar, så får dit barn skolemælk fra den 4. februar til sommerferien 2013.

Folderne vedr. bestilling til forårsperioden er på vej - og bemærk, at der er en konkurrence for børn.

Så hold øje med skoletasken.

Gør en god gerning – Danmarks Indsamling i februar

Vedhæftet er filer fra Faaborg Midtfyn Bibliotek, hvor vi kan deltage i Danmarks Indsamlingen. Lego vil donere penge for hver ”gode gerning” vi afleverer på biblioteket. God fornøjelse.

Biblioteksbøger efterlyses

Vi håber I vil lede tasker og værelser igennem og aflevere de biblioteksbøger I har lånt gennem os. Vi har fundet en del, men mangler stadig ret mange fra det offentlige bibliotek. Nogle af dem er ret små, så der skal ledes grundigt. TAK

Vi afholder Informationsmøde den 7. januar 2013 for forældre til kommende børnehaveklasseelever i musik fra 19.00-21.00 – indskrivning den 16. januar 2013.

Dkindsamling13.doc
DKindsamling13.pdf