Ugen har været "ganske normal". Børnehaveklassen er begyndt at være med i Morgenenergi fra tirsdag til torsdag. Det fungerer godt og de er hurtige til at lære alt det nye de skal forholde sig til.

Sneen er kommet igen og giver gang i kælkebakken. Det er vigtigt at finde det varme tøj frem samt skiftetøj, hvis det inderste bliver vådt. Sutsko er også en god ting.

6.-7. klasse har skrevet nytårstaler - ganske som Dronningen og statsministeren og i dag fredag fremlagde første hold nytårstaler for klassen. Det gik rigtig godt - trods sommerfugle i maven... Vi får snarest billeder af det på forsiden af hjemmesiden. Det blev også ugen, hvor vi havde infomøde for kommende forældrepar til børnehaveklassen. Det var et godt møde for de fremmødte, hvor de hørte om skolens hverdag, om livet i børnehaveklassen, skolens historie, bestyrelsens arbejde og klubben. 8.-9. klasse var fredag til teaterforestilling i Ryslinge.

Meddelelse fra bestyrelsen

Bestyrelsen gør opmærksom på:

Jf. skolens vedtægter skal forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen meddeles til bestyrelsen skriftligt senest 1. februar 2013.

På vegne af bestyrelsen

Ulrich Hansen

Efterlysning af bibliteksbøger

Der dukker hele tiden bøger op, men vi mangler stadig bøger fra andre bibliteker. Så led venligst i gemmerne. Det drejer sig om følgende bøger:

Bo ser en tyr - Ahlburg, Kirsten (tynd lille bog)

Den gale professor - Jensen, Jørn (Koldt blod-serien)

Emil og Luna i tivoli - Jensen, Jørn (tynd lille bog)

I sidste sekund - Jensen, Jørn (Kold blod-serien)

Spøgelsesvognen - Jensen, Jørn (Koldt blod-serien)

Enya 1-6 - Ottesen, Josefine (en bog med alle 6 bind i samme bog)

Max Skræk - Einspor, Henrik (lille bog med fast bind)

Jan og Tim på tur - Mølbak, Rikke (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Po og Py - Mølbak, Rikke (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Sam et lam - Solvang, Randi (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Løb Tuf - Solvang, Randi (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Eva og Adam - fusk og farlige veje - Gahrton, Måns (en tykkere bog for større børn)

Rosa på Fanø - Mølbak, Rikke (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Maj og Kaj - Solvang, Randi (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Rose Blanche - Innocenti, Roberto (en billedbog i A4 str. Vi læste den i 3.-4.-5. klasse)

GPS-morder - Jensen, Jørn (Koldt blod-serien)

De forsvundne børn - Jensen, Jørn (Koldt blod serien)

Malte og Tot leger - Sonne, Grete (tynd lille bog med meget blå farve på omslaget)

Vi håber I vil hjælpe med at lede rigtig grundigt. Vi har været gennem skolens eget bibliotek og elevernes tasker og kasser i gul bygning, så vi mangler værelserne... På forhånd tusind tak for hjælpen!

HUSK: Åben bestyrelse mandag den 14. januar 2013 fra 19.00-19.30

Indskrivning til børnehaveklassen 2013-2014

Ondag den 16. januar er der indskrivning til kommende børnehaveklasse fra 16.00-18.00. Det foregår i børnehaveklassens lokale.

Lærerfravær i kommende uge

Peter Marxen rejser onsdag den 16. januar til Belgien. Han er væk til og med fredag den 18. januar. Vi arbejder i at komme til at deltage i Cominiusprojektet gennem EU. De 3 dage skal Peter mødes med mulige kommende samarbejdspartnere fra andre lande. Der bliver lavet vikarplaner for timerne.