Denne uge har også været præget af snevejr. Børnehaveklassen lavede mandag flotte billeder. De forskønner nu væggen ind mod børnehaveklassen. Kig på dem næste gang I kommer forbi.
Onsdag brød gasfyret i hvid bygning endegyldigt sammen, og derfor er der torsdag og fredag blevet arbejdet på at sætte nyt gasfyr op i kælderen. Det har betydet dage med kolde gange, mens klasseværelserne er blevet varmet op af varmekanoner, så vi er kommet igennem dagene. 2. klasse har bygget fuglekasser i natek. 4.-5. klasse har syet gulvklude i krea, og der begynder at komme flotte puder ud af det. Det er tydeligt at One Direction er det store idol lige pt. Vi har haft indskrivning til kommende børnehaveklasse og vi glæder os til at byde 9 nye børnehaveklasses elever velkomne til august 2013. Peter drog onsdag til fredag til Belgien for at holde møder med udenlandske kolleger omkring Comenius. Vi glæder os til at høre, hvad han fik ud af det.

Loppemarked 6. april 2013

Vi har nu fået samlet så mange ting sammen at der kan afholdes loppemarked LØRDAG den 6. april. Sæt kryds i kalenderen og kom endelig med flere ting, hvis der er noget I vil af med...

Meddelelse fra bestyrelsen

Bestyrelsen gør opmærksom på:

Jf. skolens vedtægter skal forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen meddeles til bestyrelsen skriftligt senest 1. februar 2013.

På vegne af bestyrelsen

Ulrich Hansen

Efterlysning af bibliteksbøger

Sidste uges efterlysning gav desværre ikke nye bøger, så vi håber I vil lede endnu en gang... Det drejer sig om følgende bøger:

Bo ser en tyr - Ahlburg, Kirsten (tynd lille bog)

Den gale professor - Jensen, Jørn (Koldt blod-serien)

Emil og Luna i tivoli - Jensen, Jørn (tynd lille bog)

I sidste sekund - Jensen, Jørn (Kold blod-serien)

Spøgelsesvognen - Jensen, Jørn (Koldt blod-serien)

Enya 1-6 - Ottesen, Josefine (en bog med alle 6 bind i samme bog)

Max Skræk - Einspor, Henrik (lille bog med fast bind)

Jan og Tim på tur - Mølbak, Rikke (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Po og Py - Mølbak, Rikke (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Sam et lam - Solvang, Randi (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Løb Tuf - Solvang, Randi (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Eva og Adam - fusk og farlige veje - Gahrton, Måns (en tykkere bog for større børn)

Rosa på Fanø - Mølbak, Rikke (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Maj og Kaj - Solvang, Randi (lille bog med fast bind - letlæsningsbog)

Rose Blanche - Innocenti, Roberto (en billedbog i A4 str. Vi læste den i 3.-4.-5. klasse)

GPS-morder - Jensen, Jørn (Koldt blod-serien)

De forsvundne børn - Jensen, Jørn (Koldt blod serien)

Malte og Tot leger - Sonne, Grete (tynd lille bog med meget blå farve på omslaget)

Vi håber I vil hjælpe med at lede rigtig grundigt. Vi har været gennem skolens eget bibliotek og elevernes tasker og kasser i gul bygning, så vi mangler værelserne... På forhånd tusind tak for hjælpen!

Faglige læsedage

Onsdag, torsdag og fredag har vi på skolen faglige læsedage. Det betyder at det almindelige skema er ophævet. Vi møder fra 8.15-13.10 alle 3 dage. Børnehaveklassen deltager også i læsedagene i det omfang, de kan. Vi har været på biblioteket og har lånt en masse fagbøger. Der skal læses fagbøger og løses opgaver. Eleverne i 3.-4.-5. klasse skal også  skrive deres egen fagbog i løbet af de næste par uger om et selvvalgt emne. 6. klasse læser bl.a. Galathea. 8.-9. klasse forbereder sig på projektopgaven i uge 6.

Terminsprøver i uge 5

8.-9. klasse har i uge 5 terminsprøver. Her skal de i løbet af de 5 dage op i de skriftlige fag, som kan være prøvefag til sommer. Det betyder, at salen i uge 5 er optaget alle 5 dage af borde, og den kan ikke bruges i frikvartererne og i klubben.