Så har vi haft 2014 første hele uge. Anette er blevet rask igen og er kommet tilbage til børnehaveklassen. De store elever i 5.-6.-7. klasse skriver lige pt. på deres nytårstaler. De går simpelthen dronningen i bedene. Vi har forberedt 8.-9. klasse på deres terminsprøver, som starter i næste uge og så har vi i 1. og 2. klasse haft møde omkring sammenlægning fra på mandag. Så jo, vi ER startet igen... ;0)

Nyt fra klubben

Fre. d. 17

Fre d. 31

Saltdej

Der er kommet seddel op ang. Vinterferie, sidste tilmeldingsdag er fredag d. 24. januar 2014. Husk at skrive X eller tidspunkt, hvis barnet kommer, hvis rubrikken er tom regner vi med barnet har fri.

Onsdag d. 15. januar går vi en tur og er først tilbage kl. 15. (Vi skal nok sørge for at de børn som går til Band kommer til det)

I uge 3 er der terminsprøve og vi kan ikke bruge salen, derfor vil vi være meget ude, så husk støvler, udetøj og ekstra strømper.

Vi er i gang med indrette det nye 3. kl ’s rum, som kun er for børn fra 3. kl. og opefter, de har ønsket store puder, sækkepuder, madrasser o.lign, Vi unge og Olivia blade, så hvis nogen skulle have noget liggende ville de/vi være meget taknemmelige.

Held og lykke til Viktor og Lasse fra 2. klasse

Fredag sagde vi farvel til Viktor og Lasse fra 2. klasse. Vi ønsker jer begge held og lykke fremover.

Biblioteksbøger

Der er dukket en del bøger op, men vi mangler stadig nogle stykker, så led venligst stadig efter biblioteksbøger.

Udendørstøj

Vejret har den sidste uge vist sig fra sin vådeste side... Mange børn mangler skiftetøj, gummistøvler, regntøj, når vejret er så vådt som det har været tilfældet i den sidste uge. Vi håber I vil sørge for at de får noget skiftetøj på deres knager, så de ikke behøver sidde i vådt tøj.. TAJ

Comenius - info - møde mandag den 13. januar 2014 kl. 16.30

Mandag den 13. januar kl. 16.30 indbyder Peter til Info-møde omkring Comenius-besøget i marts måned. De implicerede familier, der har meldt sig til at have besøg er inviteret pr. mail.

Vi takker de forældre og børn fra 7.-8.-9. klasse der har meldt sig som værter!

Nye gasfyr i gul bygning

Mandag og nogle dage frem installeres der nye gasfyr i gul bygning. De gamle kan ikke mere. Vi bestræber os på at larme mindst muligt mens der er prøve for 8.-9. klasse i salen. Der fyres ekstra op, så der er godt varmt fra morgenstunden, men det kan ikke undgås at temperaturen vil falde i løbet af dagen og indtil de sætter de nye gasfyr til, SÅ tag en ekstra tyk trøje med på mandag og tykke strømper, så klarer vi nok den eventuelle kulde. Det samme gælder for 8.-9. klasse i salen. Der stilles varmepumper op, der kan sørge for lidt ekstra varme, hvis det er for slemt. Der kan godt være lidt støj omkring tænkerummet.

Kreaskift for 5.-6. klasse

Torsdag den 16. januar skal 5.-6. klasse til at have Mette og Marianne Juhl til krea. Vi starter med håndarbejde, men den første gang mødes vi i klassen, da vi vil inddrage eleverne i valg af opskrifter til når vi skal have hjemkundskab. så har du en god opskrift hjemme, som kan laves på forholdsvis kort tid, så tag den med. De første 8 uger har vi håndarbejde og derefter har vi hjemkundskab. Der udleveres en seddel på torsdag. Når vi har håndarbejde har vi timer fra 12.10-13.10. De sidste 30 minutter "sparer" vi op til når vi skal have hjemkundskab. Der kan vi få fri mellem 14-15. Alt efter hvor hurtige vi er... ;0)

Samlæsning for 1.-2. klasse

Fra mandag samlæses 1. og 2. klasse. Mette bliver klasselærer og har sammen med Marianne dansk i 1.-2. klasse. Søren og Marianne har matematik i 1.-2. klasse. Lene og Marianne har klassen til natek. Derudover bliver Tommy Hovgaard den nye musiklærer i bh.kl og 1.-2. klasse. Vi glæder os til at begynde sammen på mandag! Denne skemaændring har mindre indflydelse på andre skemaer. Der udleveres nye skemaer mandag til de implicerede klasser.

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Terminsprøver for 8.-9. klasse

Årets  terminsprøver løber af stablen fra mandag til fredag i næste uge. Det betyder, at der IKKE er mulighed for sal om morgenen, i idrætstimerne og om eftermiddagen.

Vi beder også om, at eleverne og lærerne i gul bygning færdes stille omkring salen i formiddagstimerne. Vi ønsker 8.-9. klasse held og lykke med prøverne.

Eleverne i 8.-9. klasse skal møde ind i god tid for selv at sætte egen pc til hver morgen - de dage, hvor de skal bruges. De skal også møde op søndag kl. ca. 13.00 for at få tjekket om pc er koblet på det rette net.

Der er udleveret plan for prøverne til eleverne.

HUSK: Åben bestyrelse onsdag den 15. januar 2014 fra 19.00-19.30