Sidste uge oplevede vi desværre problemer med vores internet - serveren var ude af drift og virkede først igen sent søndag, så der kom aldrig et nyhedsbrev i sidste uge. Det var den store terminsprøve-uge for 8. og 9. klasse. De havde et fuldt program, hvor de var oppe i alle skriftlige fag: læseprøve, diktat, skriftlig fremstilling, skriftlig tysk og engelsk med lytteøvelser, problemregning og færdighedsregning samt biologi og geografi. Samtidig har vi her i de sidste 2 uger fået den første sne, så der er blevet kælket, kastet med sne blandt både store og små. Vi har fået skiftet de 2 gasfyr i gul bygning.

Nyt fra elevrådet

Vi er så heldige at have et meget aktivt og engageret elevråd på vores skole.

Elevskabe

Elevrådet er i gang med at undersøge om eleverne i hvid bygning har behov og ønsker om at have hver sit elevskab stående på skolen.

Der er mulighed for at tegne en leasingaftale med et firma, som hedder ”Mylocker”.

Vi har derfor givet alle elever i hvid bygning et brev med hjem for at undersøge, hvem der er interesseret i tilbuddet.

Når vi har fået svar tilbage, bestiller vi skabene hos firmaet, og de, som har bestilt et skab, sørger selv for at indbetale til firmaet.

Dåseindsamling

For at tjene nogle penge til frikvartersaktiviteter i hvid bygning, er elevrådet også ved at planlægge en indsamling af aluminiumsdåser.

Vi samler dåser ind i hele byen søndag d. 27.april.

Hvis I har dåser stående, som I gerne vil af med, modtager vi dem gerne allerede nu!

På forhånd tak!

Venlig hilsen Gitte.

Auschwitz-dag mandag den 27. januar 2014

Mandag møder elever fra vores nabofriskoler op på Gislev Friskole til den årlige Auschwitz-dag. Vi håber vores 7.-8.-9. klasse får en god oplevelse med forskellige foredrag og workshops ang. Auschwitz. Peter Marxen og Steffen Gyldstrand deltager i dagen sammen med 7.-8.-9. klasse.

Biblioteksbøger

Der er dukket en del bøger op, men vi mangler stadig nogle stykker, så led venligst stadig efter biblioteksbøger.

Udendørstøj

Nu er sneen kommet og der blæser en bidende vind. Det er vigtigt at have ekstra tøj med, så børnene kan holde sig varme i frikvarter og legetime.

Faglige læsedage onsdag-fredag

Fra onsdag den 29. januar-fredag den 31. januar har vi på skolen faglige læsedage. Vi møder 8.15 og kører til kl. 12.00. Elever, der ikke normalt går i klub kan melde sig tilmelde sig "pasning" fra 12.00-13.10. Som sidste gang skal vi dog have besked, hvis I har behov for opsyn frem til 13.10. Send venligst en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. SENEST tirsdag den 28/1-2014. TAK

Egen PC med på skolen og forsikring

Vi har mange private PC´er på skolen. Vi kan tilbyde at låse dem inde i skabe i pauser. Men ellers er det jeres egen forsikring, der skal dække evt. uheld. Det er derfor vigtigt at I selv tjekker op på jeres egen forsikring i forhold til evt. uheld. Nogle forsikringsselskaber sælger en udvidet elektronikforsikring i forhold til PC. På forhånd tak!

Projektopgave i 8.-9. klasse

I uge 6 har 8.-9. klasse projektopgave. Årets overskrift er "På vej". Der bliver smugstartet allerede under de faglige læsedage i denne uge. Fremlæggelse er torsdag aften i uge 7. 8.-9. klasse samt Peter og Gitte har derefter fri fredag inden vinterferien.

Hockeydag den 3. februar 2014

Mandag den 3. februar 2014 er 5.-6. klasse inviteret til Hockeystævne. Søren deltager sammen med klassen.

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Auschwitz-dag mandag og Faglige læsedage onsdag-fredag

Se tekst øverst i nyhedsbrevet.

Mette afspadserer mandag den 27. januar 2014

Det betyder, at skemaet er omlagt og at støtteundervisning fra 12-14 er aflyst mandag.