Vi har haft en fin uge efter vinterferien. 8. klasse har været i brobygning på forskellige ungdomsuddannelser.

9. klasse har været i praktik forskellige steder. Vi glæder os til at høre om de unge menneskers oplevelser. Gitte har fremsendt billeder fra brobygningen hos 8. klasse. Det er fra STX og HTX.

I legetimen har der været "gang" i skoven.

I denne uge har vi fået en masse udstyr til vores bålhus. Fredag blev det vist frem til Fredag-før-fri. Vi glæder os til at tage det i brug - både når der kommer besøg fra Comenius og i den almindelige undervisning.

Til fredag før fri gav 4. klasse et nummer. Det lød rigtig godt. Vi glæder os til næste gang, hvor I spiller et nummer.

Der blev også læst højt af "Fyrtøjet" af H. C. Andersen og så blev det afsløret, at årets teaterstykke er eventyr af H. C. Andersen. Nærmere om det senere.

AMOK DISKO for både børn og voksne fredag den 7. marts 2014

Inden ferien blev der udleveret invitationer til AMOK DISKO for både børn og voksne. Tilmelding skal ske til klasselæreren efter ferien. Det er tilladt at invitere en ven/veninde med.

Som noget nyt, så bliver der også inviteret til voksen AMOK DISKO. Vi opfordrer til, at klasserne inviterer til "forfest" privat inden festen kan fortsætte på skolen 23.15.

Udvalget mangler hjælp til praktiske opgaver:

bagning af pizzasnegle

pølsehorn

kage

stå i bar

vagter udenfor og indenfor.

Tilmelding til Louise (Maria i 5. klasses mor) på 2098 9745.

På forhånd tusind tak for hjælpen!

Festudvalget

Fastelavnsfest mandag den 3. marts 2014

Mandag den 3. marts fra 8.15-12.00 afholder vi fastelavnsfest. Vi inviterer hermed alle elever, forældre lærere til at komme udklædte. Efter fremvisning af udklædning og tøndeslagning har vi det traditionsrige "underholdning", hvor eleverne bliver delt på tværs og så gennemgår forskellige poster. Vi slutter også af med en gang "limbo" og måske en lille avisdans?? Efter fastelavnsfesten kan børn, der er tilmeldt klubben gå i klub.

Andre børn kan tilbydes opsyn frem til kl. 13.10. Giv lige besked, hvis I har behov for dette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mandag giver Mette eleverne fra 5.-6.-7. klasse ekstra-time fra 12.10-13.10. Vi sidder som vi "plejer" i 5.-6. klasse.

Målebånd og lineal til matematikundervisningen i 1.-2. klasse

I kommende uge skal 1.-2. klasse arbejde med måleopgaver. Derfor vil det være godt, hvis eleverne kan medbringe symålebånd med navn og lineal til matematikundervisningen.

Hilsen Marianne og Søren

Nyt fra klubben - kalender for marts

Man d. 3

Tors d. 27

Fre. d. 12

Fre d. 28

Vi går ud hvis vejret tillader det, så husk tøj med efter vejret, også skiftetøj.

Sidste chance for sommerferie tilmelding på freddag d. 7. marts, Husk er feltet tomt regner vi med at i har fri. Husk vi sætter personale på efter hvor mange børn der er meldt til.

Sæt kryds i kalenderen: Årets arbejdsdag LØRDAG DEN 14. JUNI 2014 fra 13.00-??

Som noget nyt prøver vi i år at lægge årets arbejdsdag på en lørdag. Det bliver lørdag den 14. juni 2014 fra 13.00.

1. klasses forældre - i samarbejde med 2. klasses forældre står som sædvanlig for maden. I år bliver det helstegt pattegris med tilbehør. Der bliver en lille egenbetaling til kødet på kr. 25,00 pr. mand - ellers er det andet tilbehør gratis til maden. Drikkelse kan købes til rimelige priser. Vi starter med at arbejde i nogle timer og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning, når vi har nået hvad vi skal den dag.  Vi håber at se en masse til en hyggelig arbejdsdag!

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!