Uge 10 er nu næsten gået. En uge med hele 4! fester!

Ugen startede med årets fastelavnsfest - en dejlig dag, hvor vi "gjorde som vi plejede" - catwalk, tøndeslagning, fastelavnsboller og juice, små opgaver. Helt igennem en dejlig dag. 8 stolte dronninger og konger, der fik den sædvanlige æresrunde på en "kongestol". Fredag aften kulminerede den med årets første AMOK Disko. Denne gang var der hele 3 fester - først for bhkl-4. klasse fra 18-20.30, så for 5.-9. klasse fra 20-23 og endelig til sidst Voksen AMOK Disko fra 23.15-ca. 2. Det var nogle gode fester - vi håber på gentagelse snarest. Stor tak til udvalget, der har arrangeret den og til de, der har hjulpet til ved festen.

Til fredag før fri var der hele 2 klasser, der gav et musikalsk nummer. Først fik vi fra 3. klasse en Linse Kessler sang og bagefter var det 5.-6. klasse der gav et Burhan G. nummer. Det var helt tydelig et nummer, som 1. klasse kendte - her blev i hvert fald sunget med af fuld hals. Tak for dejlige koncerter.

Sæt kryds i kalenderen: Årets arbejdsdag LØRDAG DEN 14. JUNI 2014 fra 13.00-??

Som noget nyt prøver vi i år at lægge årets arbejdsdag på en lørdag. Det bliver lørdag den 14. juni 2014 fra 13.00.

1. klasses forældre - i samarbejde med 2. klasses forældre står som sædvanlig for maden. I år bliver det helstegt pattegris med tilbehør. Der bliver en lille egenbetaling til kødet på kr. 25,00 pr. mand - ellers er det andet tilbehør gratis til maden. Drikkelse kan købes til rimelige priser. Vi starter med at arbejde i nogle timer og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning, når vi har nået hvad vi skal den dag.  Vi håber at se en masse til en hyggelig arbejdsdag!

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Comenius-besøg fra Catalonien og Belgien

Søndag den 9. marts kl. 19.45 ruller toget ind på Nyborg Station. På toget er 20 elever fra hhv. Catalonien og Belgien sammen med 8 lærere. De skal indkvarteres privat hos elever fra vores 7. og 8. klasse. De er på skolen mandag og onsdag. Tirsdag skal vores elever og gæsterne på tur til Odense. Gislev Rejser kører os til Fyrtøjet, hvor vi skal dramatisere et eventyr på engelsk. Vi skal også besøge H.C. Andersens hus og endelig til sidst er der tid til en "bytur" i Odense.

Onsdag aften er eleverne 7. -8. klasse samt deres forældre og vores gæster inviteret til helstegt pattegris og tilbehør.

Comenius-besøget betyder omlægning af skemaer. 7.-8. klasse deltager fuldt ud i comenius-besøget fra mandag til onsdag. Peter er gennemgående fast figur og vært for dagene. Vi andre er med på skift.

Mandag laver Mette frokost til gæste-lærerne sammen med Marianne Juhl, Mette og Peter tager med til Odense tirsdag. Jesper (vores pedel), Peter, Steffen, Lene og Mette deltager i workshops onsdag. 9. klasse får 2 dage, hvor de har Gitte hele dagen fra 8.30-14.00 mandag og tirsdag. Onsdag får de Søren fra 8.30-14.00. Der er lavet vikarskemaer.