Vi har haft en rolig uge i denne uge.

Vi er begyndt at øve sange til teaterugerne, som begynder i uge 14. Børnene har ønsket, hvad de vil lave og vi offentliggør mandag den 24. marts, hvad de skal lave i vores teaterdage.

Som omtalt i sidste uge har 8. klasse haft fysik/kemishow for børnehaveklassen. Her kommer billederne:

Anne og Ida lavede forsøg med, hvad der kan flyde og hvad der synker.

Ditte viste, hvad der sker, når man putter mentos i en cola. Vi kan afsløre, at det gælder om at komme hurtigt væk...

Daniel lavede flotte flammefarver.

Julie, Camilla og Sofie tryllede et æg ned i en flaske.

Det var sjovt og hyggeligt at have besøg af bhkl. De var meget dygtige og de store elever var meget forundrede over, hvor meget de vidste.                          Fysik/kemi-hilsner fra Gitte

Foredrag med Heide Munk onsdag den 26. marts kl. 19.30

Heide kommer og fortæller. Overskriften er: Heide Munk - et udbytterigt livt - et foredrag med guldkorn og inspiration.

Der er gratis adgang. Der kan købes kaffe/the og brød.

Vel mødt!

Sæt kryds i kalenderen: Årets arbejdsdag LØRDAG DEN 14. JUNI 2014 fra 13.00-?? og

Som noget nyt prøver vi i år at lægge årets arbejdsdag på en lørdag. Det bliver lørdag den 14. juni 2014 fra 13.00.

1. klasses forældre - i samarbejde med 2. klasses forældre står som sædvanlig for maden. I år bliver det helstegt pattegris med tilbehør. Der bliver en lille egenbetaling til kødet på kr. 25,00 pr. mand - ellers er det andet tilbehør gratis til maden. Drikkelse kan købes til rimelige priser. Vi starter med at arbejde i nogle timer og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning, når vi har nået hvad vi skal den dag.  Vi håber at se en masse til en hyggelig arbejdsdag!

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Ugen der kommer – uge 13-14

Vikardækning i uge 13-14:

Steffen er på kursus på torsdag. Der er lavet vikardækning for alle timerne.

Ligeledes torsdag har Margit et møde fra kl. 10.00. Her er også lavet vikardækning for resten af Margits timer den dag.

Mandag den 31. marts skal Mette og Margit på kursus i de nye regler for kommende skoleår, så der er lavet vikardækning timerne .

Far laver maden tirsdag den 1. april

Husk at der igen tirsdag den 1. april er fælles spisning på skolen.