I denne uge blev spændingen udløst. Alles opgaver i teaterdagene blev offentliggjort. Ved morgensangen har vi lært teatersangene. I onsdags var der foredrag ved Heide Munk.

Matias fra 5. klasse blev færdig med sin sækkestol, som han har kreeret i Krea-undervisningen - vi skal hilse og sige, at den er godkendt!!!

Efterlysning af bøger fra Peter og Gitte

Rice, An: The wolf gift

Stine, R: Fear street - the perfect date

Duncan, : I know what you did last summer

Hewitt, : Terror in the hills

Bowden, : Renaissance
Larsson,: The girl with the dragon tattoo
Jacobsen: Martin and the wolf
Koch Jensen: John Cook crosses Dead Man's Sea
Højberg,: Skiing death
Hansen, : Clare at the funfair
Fauerby,: Vampires in th. [Volume] 1
Højberg,: Mickey and Simon in trouble
Einspor,: The sweet shop
Taylor, : Luke
Einspor,: Murder in Hay Town Lawton, : Auschwitz
Connolly: De Forenede Nationer bevarer fred
Anflick,: Modstand
Branner,: I krig igen
Kustanow: De skjulte børn  Ottesen, Josefine: Golak
Ottesen, Josefine: I vendernes vold
Afleveres så hurtigt som muligt. TAK

Far laver mad tirsdag den 1. april 2014

Der inviteres igen til fællesspisning på skolen på tirsdag den 1. april - se tidligere udsendt seddel.

Klubben April

Man d. 28

Tirs d. 29

Ons d 30

Da børnene i skolen skal lave teater de næste 14 dage, ved vi fra erfaring at vi ikke skal have for meget på programmet, vi laver påsketing i begge uger.

God påske fra Klubben

Sæt kryds i kalenderen: Årets arbejdsdag LØRDAG DEN 14. JUNI 2014 fra 13.00-?? og

Som noget nyt prøver vi i år at lægge årets arbejdsdag på en lørdag. Det bliver lørdag den 14. juni 2014 fra 13.00.

1. klasses forældre - i samarbejde med 2. klasses forældre står som sædvanlig for maden. I år bliver det helstegt pattegris med tilbehør. Der bliver en lille egenbetaling til kødet på kr. 25,00 pr. mand - ellers er det andet tilbehør gratis til maden. Drikkelse kan købes til rimelige priser. Vi starter med at arbejde i nogle timer og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning, når vi har nået hvad vi skal den dag.  Vi håber at se en masse til en hyggelig arbejdsdag!

Pinsefest lørdag d. 7. juni 2014

Lørdag den 7, juni 2014 arrangerer Gislev Friskole årets pinsefest.

Vi er i fuld gang med planlægningen. Musikken er på plads. Det bliver Buffalo Benefits der spiller op til dans! Der er folk til at lave maden...Vi har nu prøvesmagt noget af det vi tiltænker at servere, og vi kan kun sige: GLÆD JER!!! Der venter jer en kulinarisk oplevelse.

SÅ Sæt kryds i kalenderen og så håber vi du siger ja til at hjælpe med praktiske opgaver, når vi beder om hjælp!

Vikardækning i uge 14:

Mandag den 31. marts skal Mette og Margit på kursus i de nye regler for kommende skoleår, så der er lavet vikardækning timerne .

Mandag skal Steffen sammen med "scenefolket" bygge scenen fra 10.30-12.00. Der er lavet vikarplan.

Teaterdagene starter

Tirsdag den 1. april starter vores årlige teaterproduktion. Der bliver over alt på skolen arbejdet med alle de facetter, der er i sådan et teaterstykke. Alle funktioner er vigtige i helheden. Skuespillere skal kunne deres replikker tirsdag, hvor vi starter på scenen. Dagene kører fra 8.15-13.45. Klubben er klar til at tage imod de yngste, der er tilmeldt klubben fra 13.10.

Eleverne skal møde i musik første dag og så skal vi øve nogle af sangene før vi starter i alle værkstederne. Pauser aftales i de enkelte værksteder og frokost spises i de respektive værksteder. Det er en god ide at have noget med, som kan laves/læses i, hvis der er pauser i løbet af dagen.