Dette er skoleårets næstsidste Ugen der gik. Ugen har budt på 2 prøver for 9. klasse og de kan nu officielt holde sommerferie. Det eneste de mangler er at aflevere bøger, lave heksen til årets bålfest og deltage i farvelaften, bålfest og sidste skoledag. Så er deres tid på Gislev Friskole ovre. Vi ønsker jer alle al mulig held og lykke med hvad I nu skal i gang med.

Torsdag aften var der igen Rundboldturnering på skolen.

1.-2. klasse (de der har meldt sig til) skal i morgen lørdag deltage som musikalsk indslag ved Sponsorløbet.

Lige nu arbejdes der på næste skoleårs skema. Pt. er der stadig nogle løse ender, derfor melder vi heller ikke klassernes klasselærere ud endnu. Vi vil gerne være helt sikre på, at vores tanker kan gå op. Vi sender mail rundt, når det er endeligt.

Sponsorløb

Lørdag den 21. juni løber årets sponsorløb af stablen. I kan tilmelde jer og støtte det gode formål ved at få fat i sponsorer  og udfylde den vedhæftede fil.

Vel mødt!

Sidste skoleuge

Vi har på mail udsendt ugeskema for både hvid og gul bygning. Dette følger vi i næste uge. Torsdag er børnene i skole fra 8.15-13.10. Fredag slutter vi kl. 12. Tommy har lovet at komme og hjælpe med musikalsk opbakning. Vi mødes i musik kl. 11.00 og ønsker hinanden god ferie på vores traditionelle måde med opstilling af voksne på gangen ud for musik.

Program for bålfesten

Vi mødes ved husene kl. 18.00.

Kl.18.00-19.00 Salg fra elev- og børnehavebørnenes boder.

19.00-19.15 Tale ved vores præst Mette Sauerberg.

19.15-19.30 Vi synger Sommer i Danmark og Midsommervisen og bålet bliver tændt.

19.30-20.30 Salget fortsætter.

20.30-21.00 Oprydning af elever, forældre og lærere.

Første skoledag mandag den 11. august for 1.-9. klasse og tirsdag den 12. august for børnehaveklassen

Første skoledag er for 1.-9. klasse mandag den 11. august. Vi mødes kl. 17.00-20.00. Vi mødes i musik, hvor vi byder hinanden velkommen tilbage. Vi øver på den traditionelle sang, som den nye børnehaveklasse skal bydes velkommen med tirsdag morgen.

Hver familie skal medbringe mad der passer til eget forbrug. Det stilles på en fælles buffet og så er der ellers et meget stort buffetbord. Forhåbentlig under pergolaen. Vi har vores traditionelle stjerneløb og masser af hygge i klasserne og fælles til spisningen.

Arrangementer i sidste uge:

9. klasse er indbudt til farvelaften onsdag den 25. juni. Her bliver afgangsbevis, udtalelser udleveret og der hygges med forældre, elever og lærere.

Torsdag er der vores traditionsrige bålfest. Se andet sted.

Fredag har vi sidste skoledag. Her bliver der ryddet op i klasserne. Hygget med eleverne og så mødes vi i musik fra 11-12.