Sidste skoleuge blev en hyggelig uge, hvor klasserne har lavet det sidste i deres bøger, afleveret bøger, klargjort til bålfest og hygget sig.

Torsdag aften havde vi en dejlig bålfest. Der var regn om eftermiddagen, men kl. 18 var det tørvejr og det var det hele aftenen. Dejligt. Der var et flot fremmøde. Mette Sauerberg holdt båltale, Tommy spillede til fællessangen og så blev bålet ellers brændt af. Boderne fik stort set udsolgt. Tak for jeres støtte til klassernes boder. Der blev et flot tilskud til klassekasserne i alle klasser! Ligeledes tak for dette skoleår til alle!

Stort til lykke til 9. klasses drenge for deres fine afgangsprøver. Held og lykke fremover til jer ønskes I af alle på Gislev Friskole.

Tak for indsatsen til arbejdsdagen

Arbejdsdagen den 14. juni var flot besøgt og der var stor aktivitet.  Vi nyder nu de nye fliser foran gul bygning og der blev malet flere steder. Også i børnehaven var der stor aktivitet. Tusind tak til alle!

Første skoledag mandag den 11. august for 1.-9. klasse og tirsdag den 12. august for børnehaveklassen

Første skoledag er for 1.-9. klasse mandag den 11. august. Vi mødes kl. 17.00-20.00. Vi mødes i musik, hvor vi byder hinanden velkommen tilbage. Vi øver på den traditionelle sang, som den nye børnehaveklasse skal bydes velkommen med tirsdag morgen.

Hver familie skal medbringe mad der passer til eget forbrug. Det stilles på en fælles buffet og så er der ellers et meget stort buffetbord. Forhåbentlig under pergolaen. Vi har vores traditionelle stjerneløb og masser af hygge i klasserne og fælles til spisningen.

Stor tak til skolepatruljen i årets løb

Der var en ting, som vi desværre glemte under afslutningen i fredags - nemlig at takke skolepatruljen for deres store arbejde i årets løb. Så den kommer hermed nu. TAK

Amokdisko

Så er det atter tid til amokdisko. Så husk at sætte kryds i kalenderen følgende datoer. For børnene bliver det fredag d. 5. september, og fredag d. 19. september er det forældrenes tur til at lufte danseskoene.

Nærmere info følger efter sommerferien.

Sommerhilsen fra amokdisko udvalget

Efterlysning af bøger

Af Jørn Jensen - serien Koldt Blod og små lette bøger

"GPS-morder"

"Emil og Luna i zoo"

"Emil og Luna kan rime"

"Spøgelsesvognen"

"Bravo Siri"

"Emil og Luna kan rime"

"Emil og Luna og Sofus"

"Emil og Luna på tur"

"Stop bombe-manden!"

Af Per Østergaard:

"Farfar fortæller - lynet"

"Silje, Freja og Fredo"

"Siv, gæt et ord!"

"Jon har lus"

"Mi og Mo i Søby"

"Ris og Ras i den ny sne"

"Sif og Søs"

"Jon har lus"

"Jul hos Ris og Ras"

"En nød til Ras"

Led venligst grundigt alle steder hjemme og i taskerne. Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hvis I har nogle bøger liggende. TAK på forhånd!

God ferie ønskes I alle!