Første hele uge er vel overstået. Det blev ugen, hvor der blev ansat ny skoleleder. Vi glæder os til 1. oktober, hvor vores nye skoleleder starter. Forældremøderne er begyndt. Disse fortsætter også i den kommende tid.

I 1. klasse har de fået udleveret første læsebog og det er endda en personlig en af slagsen  - den handler nemlig om dem selv og deres familie. I 2.-3. klasse har de skrevet årets første hente-diktat. I morgenmotion i gul bygning har vi været på årets første løbetur til Sandager. Dejligt at opleve, at der bliver gået til den med krum hals... I 5.-6. og 7. klasse er de i gang med årets første roman i danskundervisningen. 8.-9. klasse har læst årets første novelle og har gennemgået referat-skrivning meget grundigt, så de fremadrettet ved, hvordan et godt referat skrives.

I dag, fredag fik vi besøg af 4 studerende fra Den Frie Lærerskole i Ollerup. De kommer også mandag. I dag fulgte de Steffen og deltog i timer i hvid byging, mandag besøger de gul bygning og måske også de ældste elever.

Ordbogen.com

Vi har på skolen købt adgang til elektroniske ordbøger på hjemmesiden ordbogen.com. Disse kan downloades på private pc, tablets, iPad, iPhone. I løbet af den næste tid sørger vi for, at alle får udleveret personligt UNI-LOGIN og dette bruges til at downloade programmet til jer privat. Kontakt Peter, hvis I har yderligere spørgsmål. Mette sørger for udlevering af jeres UNI-LOGIN snarest muligt.

Indbinding af bøger

Vi har fået en del nye bøger - mange af dem er fler-gangs-bøger. Dem skal vi derfor passe på. Så bøgerne SKAL bindes ind. Vi vedhæfter i mailen en let tilgængelig oversigt over, hvordan I binder bøger ind. Husk alle bøger holder meget bedre med en gang bogpapir. For de mindre elever er det smart at have flere farver (for hvert fag) eller forskellige klistermærker, så de kan kende forskel på bøgerne via dem. Der findes nu også de smarte stof-bogbind, som kan genbruges...

TAK for hjælpen!

Efterlysning af bøger

"GPS-morder" af Jørn Jensen

"Spøgelsesvognen" af Jørn Jensen

"Stop bombe-manden!" af Jørn Jensen

"Farfar fortæller - lynet" af Per Østergaard

"De taknemmelige døde" af Benni Bødker

"Antarktis" af Lucy Bowman

"Se! Et egern" af Øivind Berg

"Middelalderen" af Inger Byrjalsen

"Lindormen" af Josefine Ottesen

"Far og søn på ferie" af Randi Solvang

"To mål og en ko" af Rikke Mølbak

"Kampen om kronen" af Jan Kjær

"Malte og Tot leger" af Grete Sonne

"Jon har lus" af Helle Dyhr Fauerholdt

Endnu en bog er fundet i den forgangne uge, så hvis det fortsætter, så skal de nok dukke op alle sammen. Led gerne stadig hjemme... TAK. Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hvis I har nogle bøger liggende. TAK på forhånd!

I 1. klasse er der forældremøde onsdag aften.