Så er uge 34 næsten gået. Vi har været ramt af sygdom blandt både børn og voksne. Forkølelse, feber, mavepine m.m. Forhåbentlig bliver weekenden brugt til rekreation. Gislev Hallen blev fejret lørdag - 25 år siden åbnede den dørene for første gang. Vi har i dette skoleår idræt i hallen fra efterårsferien til påskeferien for både 4. klasse, 5.-6. klasse og 7.-8.-9. klasse. Det er et dejligt tilbud, hvor der kan laves en masse andre aktiviteter, end vi kan lave i vores egen sal.

8.-9. klasse har lavet rollespil over den novelle de arbejder med lige pt. Det kom der nogle fine billeder ud af, som I kan se i dette nyhedsbrev.

Marlboromanden1  Marlboromanden2

Marlboromanden3

Udslusningsundersøgelse af 9. klasse mandag den 1. september 2014

Mandag skal 9. klasse undersøges for sidste gang af sundhedsplejersken.

Tur til Trente Mølle for 8.-9. klasse tirsdag den 2. september 2014

Tirsdag tager 8.-9. klasse på ryste-sammentur til Trente Mølle med Gitte og Carolines mor, Dorte. De skal lave mange ting sammen og er på Trente Mølle fra 9.00-15.00.

Husk at aflevere sedler ang. kørsel i privatbiler på kontoret i løbet af næste uge

Forældremøder/skolehjem-samtaler i den kommende tid

Onsdag den 10. september afholdes der forældremøde i 1. klasse.

Tirsdag den 16. september afholdes der forældremøde i 2.-3. klasse

Mandag og tirsdag den 29/9 og 30/9 afholdes der skolehjem-samtaler på skolen i 2.-3. klasse.

Til forældremøderne udsender klasselærerne dagsorden.

Efterlysning af bøger

"GPS-morder" af Jørn Jensen

"Spøgelsesvognen" af Jørn Jensen

"Stop bombe-manden!" af Jørn Jensen

"Farfar fortæller - lynet" af Per Østergaard

"De taknemmelige døde" af Benni Bødker

"Antarktis" af Lucy Bowman

"Se! Et egern" af Øivind Berg

"Middelalderen" af Inger Byrjalsen

"Lindormen" af Josefine Ottesen

"Far og søn på ferie" af Randi Solvang

"To mål og en ko" af Rikke Mølbak

"Kampen om kronen" af Jan Kjær

"Malte og Tot leger" af Grete Sonne

"Jon har lus" af Helle Dyhr Fauerholdt

"Emil og Luna på tur" af Jørn Jensen

Tjek lige værelserne og bogstakkene endnu en gang. Disse mangler stadig... Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ';document.getElementById('cloak2abf8fc66a47c1791212f2951d336a5c').innerHTML += ''+addy_text2abf8fc66a47c1791212f2951d336a5c+'<\/a>'; hvis I har nogle bøger liggende. Eller tag dem med hurtigst muligt... TAK på forhånd!

Jeppe har 3 omsorgsdage mandag, tirsdag og onsdag. Birthe tager Jeppes skema mandag, tirsdag og onsdag dækkes af Vickie - en ny vikar.

Skolen fylder 142 år den 3. september 2014

Maja begynder at holde forventningsafstemningsmøder med alle ansatte. Dette foregår over de næste par uger.