Uge 35 er nu næsten gået. Det har været en flot efterårsuge med rigtig dejligt vejr. I morgenenergi hos de mindste har vi i denne uge brugt cyklen. Vi har øvet os i at bremse, cykle i række, cykle slalom, køre over en lille vippe og øve at holde balancen. Vi har også cyklet til bommen i Sandager. I denne uge har vi også snakket om, hvorfor det er smart at cykle med cykelhjelm. Vi har set, hvordan en cykelhjelm beskytter et hoved og hvad der sker, hvis der ikke er hjelm på. Dette desværre på baggrund af en rigtig oplevelse med et styrt på cykel.

8.-9. klasse har været ved Trente Mølle for at lave samarbejdsøvelser - de har haft en rigtig dejlig dag, hvor der var god stemning og alle var friske på alle udfordringerne som de blev sat overfor. 5.-6. klasse har haft et lille biavlerkursus og smagt på honning og 7. klasse har haft gang i smykkeproduktionen i Krea. Fredag aften var der inviteret til AMOK disko i salen. Alt i alt en rigtig dejlig uge.

Tur til Ringe bibliotek for 8.-9. klasse tirsdag den 9. september 2014

Gitte, Søren og 8.-9. klasse tager på tirsdag til Ringe bibliotek. De cykler til Ringe og låner bøger. Der er lavet vikardækning for de timer, hvor Søren skal tages ud for at cykle med dem til Ringe.

Efterlysning af bøger

"GPS-morder" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Spøgelsesvognen" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Stop bombe-manden!" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Farfar fortæller - lynet" af Per Østergaard

"De taknemmelige døde" af Benni Bødker

"Antarktis" af Lucy Bowman

"Se! Et egern" af Øivind Berg

"Middelalderen" af Inger Byrjalsen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Lindormen" af Josefine Ottesen

"To mål og en ko" af Rikke Mølbak

"Kampen om kronen" af Jan Kjær

"Jon har lus" af Helle Dyhr Fauerholdt

"Emil og Luna på tur" af Jørn Jensen

Listen bliver langsomt mindre. I denne uge er hele 2 bøger dukket op. Tjek lige værelserne og bogstakkene endnu en gang. Disse mangler stadig... Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ';document.getElementById('cloak6388bd6735d8db8fe47c4c8e91c5a75d').innerHTML += ''+addy_text6388bd6735d8db8fe47c4c8e91c5a75d+'<\/a>'; hvis I har nogle bøger liggende. Eller tag dem med hurtigst muligt... TAK på forhånd!

Søren og Mette er på kursus på fredag i "Den kulturelle Rygsæk" sammen med Tommy. Vi får onsdag den 29. oktober 2014 besøg af en lærer fra musikskolen, der skal undervise 1. og 2.-3. klasse i sang og opera sammen med Tommy, Mette og Søren. Vi glæder os meget til at deltage i dette projekt.