Uge 41 - sidste uge inden motionsdag og sidste uge inden en ferie. Vejret var lidt ustadigt op til fredagen, men holdt da heldigvis tørt fredag til motionsdagen. Alt alt blev der cyklet/løbet 1436 km af skolens elever. Stor tak til de forældre, der bidrog på forskellig vis til dagen. Super flot indsats og vi gik på en velfortjent ferie bagefter.

Inden da var der også mulighed for at skære græskar på brugsens P-plads. Lørdag var både skole og børnehave repræsenteret i Gislev Hallen til messen. Vores stand var godt besøgt. Det var muligt at lære at lave fun looms armbånd og tegne på små lysestager.

Nye internationale projekter i støbeskeen

Vi har søgt penge til et forberedende møde om Nordplus - Det Nordiske Råds skole-samarbejdsprojekt. Vi har fundet skoler fra Island, Færøerne og Letland, som gerne vil samarbejde med os. Vi skal efter planen mødes i januar/februar 2015 og skrive en ansøgning med temaet: Small School - Big Opportunities. Projektet kommer til at løbe af stablen fra august 2015-juni 2017. Peter og Jesper skal stå for det praktiske arbejde. Det er planen, at nuværende 4. klasse skal deltage, hvis vores projekt bliver godtaget. Ansøgningsfristen er marts 2015.

Samtidig søger vi også Comenius igen. Nu hedder det bare Erasmus plus. Ansøgningsfristen til dette er februar 2015.

Skolefoto

Tirsdag den 21. oktober skal vi fotograferes. Stjernefoto kommer og tager billederne. Der laves en plan for fotografering. Enkelte har meddelt, at der ønskes søskendebilleder og de tages først. I får besked. Hvis I ikke har afleveret bestillingsseddel endnu, så kan det nås MANDAG og allersenest TIRSDAG efter ferien.

HUSK: Åben skole og børnehave torsdag den 6. november

Husk stadig julebasar den 29/11-2014

Nørklegruppen efterlyser sponsorgaver. Kontakt Winnie for mere information.

Reception på skolen

Lørdag den 8/11-2014 bedes I ligeledes sætte X i kalenderen. Her afholder Tommy og Musiklærerforeningen Releaseparty på Tommys nye udgivelse: Fyrtøjet  - her har hele skolen og særligt Signe, Siff, Laura og Mathilde fra hhv. 4. og 5. klasse deltaget i indspilningen af CD´en. Vi håber ALLE har lyst til at deltage i receptionen, som afholdes på skolen. Nærmere invitation senere...

Aflevering af bøger

Fik du afleveret dine bøger? Hvis ikke, så husk dem mandag! Tak

Efterlysning af bøger

"GPS-morder" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Spøgelsesvognen" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Stop bombe-manden!" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Farfar fortæller - lynet" af Per Østergaard

"De taknemmelige døde" af Benni Bødker

"Antarktis" af Lucy Bowman

"Se! Et egern" af Øivind Berg

"Middelalderen" af Inger Byrjalsen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Lindormen" af Josefine Ottesen

"To mål og en ko" af Rikke Mølbak

"Kampen om kronen" af Jan Kjær

"Jon har lus" af Helle Dyhr Fauerholdt

"Emil og Luna på tur" af Jørn Jensen

Tjek lige værelserne og bogstakkene endnu en gang. Disse mangler stadig... Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hvis I har nogle bøger liggende. Eller tag dem med hurtigst muligt... TAK på forhånd!

Ugen der kommer – uge 42 - 43

Rigtig god ferie til jer alle.

Onsdag den 22. oktober 2014

Skole-hjem-sfamtaler i 2.-3. klasse - tidsplan udsendes som mail.