Klubben

Vi har lavet nogle justeringer i klubbens struktur. Det betyder, at børnene hver dag kan vælge mellem en aktivitet eller at være i salen.

Når vejret og humøret indbyder til det, kan børnene være ude i stedet for i salen.

Således at der hver dag er mulighed for at vælge mellem voksenstyret aktivitet og fri leg.

Lasse stopper i klubben i begyndelsen af januar, hvor Anna tager over for Lasse.

Anna har været på skolen i november som lærervikar indtil Lars startede her den 1. dec.

Anna tager nogle få timer i klubben indtil Lasse stopper, så hun kan komme ind i procedurerne, og hun fastholder sit engagement på skolen. Anna bliver i klubben skoleåret ud.

Efter ferien, når Birthe afleverer børnehaveklassen, kommer Birthe tilbage på flere timer i klubben, ligesom sætter vi fokus på at få ansat veluddannet pædagogisk personale.

Heidi, som var midlertidigt inde og hjælpe os, stopper i klubben, men vil fortsat være tilknyttet som evt. vikar. Liselotte er i klubben om mandagen og give en ekstra hånd med frem til midt i januar.

Børnene er glade for og engagerede i at få lavet hemmeligheder til jul, og der bliver leget gode og udviklende lege både i salen og LEGO-rummet – og tænkt store tanker i tænkerummet.

Vi forsøger at gøre overgangen fra skole til klub mere rolig og øver med børnene, at de kommer hen og sætter sig i klubrummet og bliver krydset ind, inden de går i gang med dagens aktiviteter.

Jacob 2. klasse og Thea 4. klasse

Jacob og Thea skal starte på en ny skole på mandag. Forældrene mener, at det vil være godt for dem, at prøve at være i et større miljø, for at se om de kan fungere bedre.

Vi ønsker Jacob og Thea al mulig held og lykke fremover.

Julebazar

Tusind tak for den store opbakning til julebazaren i lørdags. Det var overvældende og indbringende ;0). Vi tager eleverne med råd, når overskuddet på omkring 18.000 kr. skal bruges.

En stor tak skal også lyde til de dygtige børn fra 2. og 3. klasse, der spillede ”Jul med forhindringer” så flot.

Tak til jer alle for hjælp med aktiviteter, café og oprydning – og bidrag til den gode stemning, der skød julemåneden i gang på bedste vis.

Rettelse

I det amerikanske lotteri ved julebazaren i lørdags trak vi en gave i den grønne serie J hvor vi fik sagt at gaven var fra Vinoble - Det er ikke korrekt.  Gaven var sponsoret af J.S. Multi. Vi beklager fejlen og takker J.S. Multi for gaven

På vegne af Julebazarens udvalg

MJK

Terminsprøver

Der er terminsprøver for 8. og 9. klasse fra fredag 12.12. til torsdag 18.12.

Eleverne skal op i matematik, engelsk, tysk, dansk stil, læseprøve og diktat.

Terminsprøverne foregår i salen, og derfor er skemaet omlagt også for andre klasser i denne periode.

Efterlysning

Er der nogen, der ligger inde med et par computerhøjtalere med mini-jackstik? Så vil vi meget gerne låne dem til engelskundervisningen i denne måned. Kontakt Peter, hvis du kan hjælpe. Tak

Aflevering af biblioteksbøger samt spil

I bedes aflevere alle biblioteksbøger samt spil lånt af Mette. Det er tid at aflevere bøger her inden juleferien... TAK!

Sygemeldingsprocedure for eleverne

Bestyrelsen har vedtaget en ny sygemeldingsrocedure for elever. Det betyder, at I forældre nu kan sende en sms til sygemeldingstelefonen, så tjekker morgenvagten tlf. og skriver de fraværende på tavlen inden kl. 8, så lærerne hurtigt kan få et overblik over, hvem der måtte være syge den pågældende dag.

Elever skal senest være sygemeldt kl. 7.45.

Telefonnummeret til sygemeldingstelefonen er 24 83 00 86.

Uge 49 er næsten gået. Vi har haft klippe-dag. Lars startede på skolen i mandags. Tirsdag var 7.-8.-9. klasse i København for at se Koncertsalen og derefter var de på Arbejdermuseet.

Torsdag havde 1. klasse bogstavfest med et overdådigt festmåltid.

Vi begyndte at øve Luciaoptog. Årets nissespil er startet op. Nissehaderen er dukket op. Pludselig lå der brev fra en, der hader jul.

Mød op hvis du vil vide mere...

Vi øver videre på Lucia, som løber af stablen på fredag den 12. december. Terminsprøver for 8.-9. klasse fra på fredag og hele sidste uge inden juleferien.