Skoleintra og Office 365 - udvikling på IT- området på skolen

I januar får skolen skoleintra (via hjemmesiden). Skoleintra rummer muligheden for forældre, lærere og elever at kommunikere med hinanden i et internt system. Desuden har skoleintra en række pædagogiske og administrative værktøjer, som vi glæder os til at få mulighed for at anvende.

Vi får også Office 365, som er tekstbehandling, regneark mv., som eleverne og lærerne får mulighed for at bruge i undervisningen. Eleverne kan installere office- pakken på flere forskellige maskiner/ telefoner - så nu er det snart slut med at kunne glemme sin opgave hjemme - nu er den altid med i “skyen” :-)

Meget mere herom senere.

Flytning

Cecilie H. fra 8. klasse er flyttet skole til folkeskolen. Cecilies forældre mente, hun ville have godt af at prøve et større miljø. Vi ønsker Cecilie held og lykke på den nye skole.

Hjertestarter

Vi fik i onsdags overrakt en hjertestarter, der skal hænge på skolen. I den forbindelse er vi blevet certificeret “Du-kan-redde-liv” skole. Det betyder blandt andet, at personalet i onsdags (og tre år frem) har fået/får et kursus i livreddende førstehjælp og herunder brug af hjertestarteren. Ligesom eleverne i 7.-8.-9. klasse bliver undervist i livreddende førstehjælp en gang årligt fremover.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle!

Ugen er nu vel overstået. Prøverne for 8.-9. klasse er klaret. Vi har haft en dejlig tur til Nyborg slot for bhkl-7. klasse. Personalet er blevet uddannet i hjertestarter og vi har haft en hyggelig julefrokost. Vi takker RIGTIG mange gange for alle, der bidrog med noget til årets julefrokost. Det gjorde at vi kunne lave endnu en dejlig juleafslutning for både børn og voksne...

Juleferie

Vi starter igen mandag den 5. januar 2015 kl. 8.00. Der er klub fredag den 2. januar 2015. Børnehaven er lukket, så der åbnes i klubben kl. 06.00 den 2. januar 2015.