Visionsmødet

Tusind tak for et godt møde i tirsdags til alle fremmødte. Gode forslag til nye tiltag samt gode debatter i udvalg og plenum.

Forældrekredsen valgte på mødet Tage Krog Nielsen som skolens nye tilsynsførende. Tage starter sit tilsyn lige efter vinterferien, hvor han kommer på besøg 2 gange.

Tage har i sit tilsyn fokus på skolens værdigrundlag og dets efterlevelse, samt i indeværende skoleår dansk på mellemtrinnet og engelsk i overbygningen. Vi glæder os til samarbejdet med Tage.

På mødet havde vi også besøg af Lars fra Konica Minolta, som er det firma, vi har købt Office 365 igennem. Lars gennemgik, hvordan forældre kan hjælpe deres barn med installation af Office 365 hjemme og i det hele taget, hvilke muligheder vi nu har.

Eleverne har brug for deres UNI-Login koder for at kunne bruge Office 365. Hvis de skulle være bortkommet, så kan barnet eller forældre henvende sig på kontoret eller til klasselærer og få den genopfrisket.

På visionsmødet præsenterede skolens udvalg deres arbejdsområder. Der er stadig åbent for forældreindflydelse og - input i de fleste udvalg. Udvalgene holder arbejdende møder 6 gange om året. Kontakt skolen eller de udvalgsansvarlige bestyrelsesmedlemmer eller koordinatoren for udvalget og få stor indflydelse på dit barns hverdag. (Bestyrelsesrep./ koordinerende lærer)

PR- udvalg: Louise/ Maja

Internationalt udvalg: Louise/ Peter

Vedligeholdelsesudvalg: Troels/ Jesper

Festudvalg: Anja/ Mette

Julebazarudvalg: Jeanette/ Gitte:

Åben skole- udvalg: Trine/ Lars

Fondssøgningsudvalg: Winnie/ Mette

IT- og hjemmeside udvalg: Jan/ Jesper

Et farvel i 6. klasse

Mathias P. fra 6. klasse er flyttet til Ringe og er derfor også flyttet til Nordagerskolen.

Vi ønsker Mathias alt godt fremover.

Ny elev i børnehaveklassen

Den 5. februar starter Emilia i børnehaveklassen. Emilia kommer fra Tre Ege Skolen og bor her i Gislev. Hjertelig velkommen til Emilia og hendes familie. Vi glæder os meget til samarbejdet.

Fastelavn

Fastelavn falder i år mandag lige efter vinterferien.

Traditionen tro slår vi udklædte katten af tønden i salen og går udklædningscatwalk.

Storegruppen fra børnehaven kommer over og er med til tøndeslagning.

7. klasse bager fastelavnsboller til hele skolen i Krea fredag inden ferien og gul bygning lærer om fastelavn og laver fastelavnsris fastelavnsmandag om morgenen.

Hvid bygning har fagundervisning fra 8- 12.

Fra 12 - 13 spiser venskabsklasserne fastelavnsboller sammen og hygger i klasseværelserne i gul bygning.

Efter kl. 13 har 0. - 4. klasse fri/ går i klub, mens 5.- 9. klasse læser almindeligt skema.

Skulle der være elever i 5. - 9. klasse, der gerne vil komme udklædte i skole, er de selvfølgelig velkommen til det.

Vi har valgt at justere lidt på fastelavnstraditionen for at tilgodese de store elevers faglige udvikling og udnytte dagen til faglig opsamling.

Intro for 8. klasse og praktik for 9. klasse

I næste uge skal 8. klasse på introuge og 9. klasserne skal i praktik. Det bliver spændende at høre om. Vi har et samarbejde med Trunderup Friskole omkring lærerdækning for både Trunderup og Gislev Friskole. Deres lærer Steen tager med mandag og fredag - Gitte tager med tirsdag, onsdag og torsdag. Derfor er der omlægning af Gittes skema de 3 dage.

Teater for børnehaveklassesse

I næste uge drager bhkl på tur til Nordagerskolen for at se teater.

Skiftetøj

Husk at give eleverne skiftetøj/ ekstratøj med i skole. En dag i skolen med frost og sne kan godt blive en smule forkølelsesfremkaldende, når man har fået våde sokker eller har glemt hue og handsker. Det er en rigtig god idé, at have noget ekstra tøj på skolen - naturligvis med navn i. Tak

Nyt fra Børnehaveklassen

Vi har haft en god uge. Konflikter bliver vi bedre og bedre til at løse. Børnene er meget glade for samarbejdet med 1. klasse og 2.-3. klasse til morgenmotion. De får nogle gode udfordringer med tal og bogstaver/ord. Samarbejdet med 1. klasse og Mette torsdag er også rigtig godt.

HUSK: Børnene SKAL have varmt tøj med. Mandag er de ude i al slags vejr - HELE DAGEN. Skiftetøj vil være godt til alle, da de nemt bliver våde.

Birthe

Ugen har budt på mange oplevelser for 8.-9. klasse. Tirsdag var de på Ryslinge Friskole for at deltage i årets Auschwitzdag. Onsdag var der valgmøde i forsamlingshuset med forskellige partier og torsdag skulle de stemme i årets skolevalg.

7. klasse har byttet krealærer. Fra fredag er det Mette og Marianne, der har krea med 7. klasse. Vi skal have håndarbejde og hjemkundskab den sidste del af skoleåret. Fredag startede vi med Fun Loom. Hyggelige timer.

Aktiviteter for 8.-9. klasse i uge 6

8. klasse er på introkursus hele uge 6. 9. klasse er i praktik. God fornøjelse til jer alle.

Uge 6

2.-3. klasse deltager i den landsdækkende Uge 6. Vi skal snakke sundhed og trivsel.

Bestyrelsesmøde mandag den 2. februar 2015

Der er åbent bestyrelsesmøde fra 19.00-19.30.

Skolehjemsamtaler i 1. klasse tirsdag den 3. februar

Samtalerne afholdes i 1. klasse. Børnene skal deltage også i samtalerne. Der er udsendt plan.

Forældremøde i 2.-3. klasse tirsdag den 3. februar

Vi afholder et kort forældremøde tirsdag fra 19-20. Dagsorden er udsendt. Vi sidder i klubbens lokale. Vel mødt.