Skoleintra - se vedhæftet fil

Vedhæftet dette nyhedsbrev er info-brev fra Maja ang. SKOLEINTRA. Se mere i brevet.

Faguge 9

Uge 9 er for alle klasse faguge. For 1.-7. klasse handler det om FAGLITTERATUR. 8.-9. klasse har projektopgave og bhkl har Birthe og Helle hele ugen.

Bhkl har Birthe og Helle hele ugen - mødetid fra 8.00-13.00.

1.-2.-3. klasse har Mette og Lars hele ugen. Mødetid 8.00-13.30 - ALLE DAGE. Hver dag er der Idræt fra 10.30-11.30 - alle fra 1.-2.-3. klasse skal huske håndklæde og skiftetøj. Derudover laver vi fagbog og matematik HVER dag. Dansk fra 8.00-10.15 og matematik fra 12.15-13.30.

For alle andre i 4.-9. klasse er mødetiden fra 8.00-14.00.

Maja og Jesper har 4. klasse. Søren og Steffen har 5.-6.-7. klasse. Gitte og Peter er i 8.-9. klasse.

Forslag til årets generalforsamling

Hvis I har forslag til årets generalforsamling, er det nu forslaget skal indsendes til bestyrelsens formand: Louise Hjortsø på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mandag holdt vi fastelavnsfest. Det var en hyggelig dag. Kattekonger og dronningerne blev kåret, vi fik spist fastelavnsboller og fik lavet fastelavnsris. Tirsdag tog 1.-2.-3. klasse på tur til Den Fynske Opera. Vi så "Den syngende hat".  Tak for busturen skal lyde til Gislev Rejser. 7. klasse sluttede ugen af med at lære at lave halstørklæder på armene...